WhatsApp "geçerli bir cep telefonu numarası değil" çözümü nedir?

0

WhatsApp numara ile doğrulamaya çalışırken "...ülkesi için geçerli bir cep telefonu numarası değil" sorunu çıkıyor sebebi nedir, nasıl çözülür?

WhatsApp "geçerli bir cep telefonu numarası değil" nasıl çözerim?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WhatsApp "geçerli bir cep telefonu numarası değil" hatası neden oluşur?

    WhatsApp'ta geçerli bir numara değil hatası alıyorsanız yüksek ihtimalle fake numara ile hesap açmaya çalışıyorsunuzdur. WhatsApp artık eskisi kadar fake numaralara göz yummayıp, büyük oranda bu fake (sahte) numaraları tespit ediyor ve sahte numarayla hesap açılmasını yasaklıyor. Eğer WhatsApp'ta fake numara ile hesap açmaya çalışırken "... ülkesi için geçerli bir cep telefonu numarası değil" hatası alıyorsanız, WhatsApp'ın kara listesindeki numaralardan biri şansınıza denk gelmiştir ve hesap açmanız süresiz yasaklanmıştır.

    WhatsApp "geçerli bir cep telefonu numarası değil" hatasının çözümü var mı?

    Geçerli bir cep telefonu numarası değil hatasının maalesef bir çözümü yok. Söylediğim gibi WhatsApp fake (sahte) numaralara eskisi kadar tölerans tanımıyor. Artık sahte numaralar büyük bir özenle tespit ediliyor ve bu numaraların WhatsApp'ta hesap açması kesinlikle yasaklanıyor. Dolayısıyla WhatsApp "geçerli bir cep telefonu numarası değil" hatasının şuan için herhangi bir çözümü yok.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol