WhatsApp görüntülü görüşme yapmak

0

WhatsApp görüntülü konuşma yapmak

WhatsApp görüntülü görüşme nasıl yapabilirim?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WhatsApp herkesin kendisinden beklediği görüntülü konuşma özelliğini hâlâ daha tam olarak devreye almış değil.WhatsApp bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.Muhtemelen yakın zamanda Android ve iOS platformalarına videolu görüşme imkanı veren güncellemesini çıkartacak. Ancak kullanıcılar kararlı sürümü beklemeden beta sürümünü indirirerek görüntülü konuşma imkanı yaşayabilirler.Beta sürüm Android ve iOS platformlarında kullabılabilir durumda. Tabiki beta sürüm henüz tamamlanmamış ve sorunları olabilecek bir sürüm anlamına geliyor.Bu yüzden bazı aksaklıklar yaşamanız normaldir.

    WhatsApp beta sürümü Android üzerinden nasıl indirebilirim?

    WhatsApp beta sürümü android üzerinden indirebilmek için WhatsApp beta tester grubuna katılmanız gerekiyor.Bu gruba katıldığınızda beta sürümler telefonunuza otomatik olarak inmeye başlıyor.Bir sonraki beta güncelleme de ise yine size haber verilecek hale geliyor.

    WhatsApp beta tester olmak için buraya tıklayabilir ve ardından karşınıza gelen ekrandan Test Kullanıcısı Ol yazısına basabilirsiniz.

     

    WhatsApp beta sürümü iOSüzerinden nasıl indirebilirim?

    WhatsApp beta sürümü iOS üzerinden indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca twitter üzerinden bu adresteki WhatsAppBetaBot kullanıcısı size yeni çıkan beta sürümlerinin haberini verecektir.

     

    Düzenleme: 2 Kasım 2016

    Görüntülü konuşma özelliği artık beta olmayan sürümlere de eklenmiş durumda. Ancak henüz tüm kullanıcılara sunulmadı.Çok yakın zamanda herkese bu özellik sunulacak.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol