WhatsApp güvenlik kodu uyarısı

0

Merhabalar. Aylar öncesinde WhatsApp adlı uygulamayı ve hesabımı sildim kullanmıyorum fakat daha önce konuştuğum rehberimde halihazırda kayıtlı olan bir numaraya aralıklarla 2 kere ["kişi adı" ile aranızdaki güvenlik kodu değişti.] uyarısı gidiyor. Bu uyarı WhatsAppı silip tekrar yükleyince, güncelleyince ya da başka bir sebeple gidiyor olabilirmiş.

Karşımdaki kişi sadece whatsapı geri yüklediğim için değiştiğini söylüyor ve beni yalancı konumuna düşürüyor. Tekrar yüklemediğimi söylemem kar etmiyor.Bu konuda ne yapabilirim.

kumanbayram kumanbayram (3)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Genel olarak bu uyarinin karşı tarafa gitmesinin iki sebebi vardır, birincisi telefonunuzu değişmeniz diğeri uygulamayı silip tekrar yüklemeniz. Siz sadece silmiş ve tekrar yüklememişseniz ya karşı taraf telefonunu değişti ya güncelleme yaptı ya da o silip yükledi. Yani onun güncelleme yapması da buna sebep olabilir. Sizin sadece uygulamayı silmenizle ona mesaj gitmez. Belki silmeden önce güncelleme yaptıysanız olabilir, aksi halde sorun büyük ihtimalle karşı taraftan kaynaklıdır. Ayrıca kodun değişmesi bir güvenlik sorunu vb. oluşturmaz, bu mesaj sadece bilgilendirme amaçlı gönderilir.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol