Whatsapp hesabimdaki istatistikler aldigimdan fazla sayida, Hesabimi baskasi kulllaniyor olabilir mi?

0

Whatsapp hesabimda ayarlardaki ag kullanimi verilerimi sifirliyorum. Sifirladigim tarihten itibaren alinan mesaj sayisi gercekte aldigimdan hep fazla gozukuyor. Gonderilen mesaj sayisi gercekle uyusuyor. Baskasi da hesabimi kullaniyor olabilir mi?

Whatsapp hesabimdaki istatistikler aldigimdan fazla sayida whatsapp mesaji aldigimi neden gosterir? Hesabimi baskasi kulllaniyor olabilir mi?

elmer elmer (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Kural olarak aynı numara iki ayrı WhatsApp uygulamasında kullanılamaz. WhatsApp güvenlik amacıyla böyle bir sınırlama getirmiştir. Yani bir kişinin sizin numaranızla kendi telefonunda WhatsApp kullanması mümkün değil. 

    Sol üst köşedeki menüden WhatsApp Web yazısına tıklayın. Eğer hesabınız WhatsApp Web üzerinden herhangi bir bilgisayarda açıksa burada görünecektir, "çıkış yap" dersiniz ve o an hangi bilgisayarda hesabınız 'WhatsApp Web üzerinden' açıksa anında kapatılır. 

    Bunun dışında endişelenmenize gerek yok

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Bazen mesaj görünüp kayboluyor, yetişemiyorum. Alınan mesaj sayısının görünenden fazla olması ise sık sık tekrarlanıyor. Whatsapp uygulamasını silip tekrar yüklememe rağmen sorun devam ediyor.

      elmer elmer (1)
      6 yıl önce cevaplandı

      • Bir arkadaşınız size "merhaba nasılsın" yazacak diyelim ki; 'merhaba' kelimesini ayrı 'nasılsın' kelimesini ayrı yazarsa siz o an 2 mesaj almış sayılırsınız. WhatsApp alınan ve gönderilen mesajlarda bunu baz alır @elmer omercik 6 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol