WhatsApp kişilerim görünmüyor

0

WhatsApp uygulamasında tüm kişilerim görünmüyor, ne yapabilirim?

WhatsApp uygulamasında bazı kişiler görünmüyor, ne yapabilirim?

WhatsApp uygulamasında yeni eklediğim kişi görünmüyor, ne yapabilirim?

damlakoc damlakoc (1391)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Whatsapp kişilerim görünmüyor

    Whatsapp günümüzde en yaygın şekilde kullanılan mesaj gönderme uygulamasıdır. Aynı zamanda arama da yapabildiğiniz Whatsapp uygulaması pek çok insan tarafından tercih edilmekte. Whatsapp kullanırken karşımıza pek çok hata çıkabilir, bu hatalardan bazıları bizden kaynaklı bazıları Whatsapp ekibi kaynaklı sorunlardır. 

    Whatsapp uygulamasını açtığınızda kişiler kısmında kimseyi görmüyorsanız. Veya kişileri görüyor ancak yeni eklediğiniz bir kişiyi göremiyorsanız. Bazı kişiler görünüyor bazı kişiler görünmüyor ise, Whatsapp kişilerim görünmüyor sorununu aşağıdaki adımları uygulayarak çözebilirsiniz. 

    Whatsapp kişilerim görünmüyor sorunu birçok farklı sebepten kaynaklanabileceği için tüm adımları deneyin, adımlardan herhangi biri sorununuzu çözecektir.

    ​1. Whatsapp uygulamasına girin. Sağ üst köşede bulunan üç nokta ikonuna tıklayarak ayarlar bölümünü açın. Kişiler seçeneğini seçin. Tüm kişileri göster seçeneğini aktif hale getirin.


    2. Tüm kişiler veya kişilerin bir kısmı görünmüyor ise, bu kişileri hafıza kartına kaydetmiş olabilirsiniz. Bu durumda hafıza kartını telefonun algıladığına emin olun. Hafıza kartınızı çıkarıp yeniden takmayı deneyin. Bu işlemden sonra 1. adımı tekrarlamanızı öneririm.

    3. Yeni eklediğiniz kişi görünmüyor ise, eklediğiniz kişi Whatsapp uygulamasını kullanmıyor olabilir. Bu ihtimali göz önünde bulundurun. 

    4. Whatsapp uygulamasının en güncel sürümünü kullandığınıza emin olun. WhatsApp Messenger linkinden Whatsapp uygulamasının en güncel halini indirebilirsiniz.

    Tüm bu adımlardan hiçbiri işinize yaramadıysa, Whatsapp uygulamasını telefonunuzdan kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

    Whatsapp kişilerim görünmüyor sorunu çözülecektir.

     

    damlakoc damlakoc (1391)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol