WhatsApp mesaj bekleniyor çözümü nedir?

0

WhatsApp'ta "mesaj bekleniyor. bu biraz zaman alabilir. daha fazla bilgi" hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

WhatsApp "mesaj bekleniyor" çözümü var mı?

WhatsApp "mesaj bekleniyor" hatası nasıl çözülür?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    WhatsApp'ta "mesaj bekleniyor. bu biraz zaman alabilir" hatası uçtan uca şifrelemeden kaynaklı ufak bir problem. Aslında çözümü ise çok basit. WhatsApp, kullanıcılar arası uçtan uca şifrelemeyi başarılı bir şekilde yapamadığı zaman mesajın iletilmesine izin vermiyor. Bu nedenle "mesaj bekleniyor" gibi bir uyarıyla karşılaşıyorsunuz.

    WhatsApp mesaj bekleniyor kesin çözüm nedir?

    WhatsApp'taki "mesaj bekleniyor bu biraz zaman alabilir" hatasının en basit çözümü hem sizin hem de mesajı gönderen kişinin aynı anda, interneti açıp WhatsApp uygulamasına girmesidir. Hatta siz onun profiline, o da sizin profilinize girse daha mantıklı olur. Böylece ikiniz arasındaki uçtan uca şifrelemenin başarıyla tamamlanmasını sağlayacaksınız. Yani aslında WhatsApp'a "kardeş bak ikimizde burdayız güvendeyiz emin olabilirsin" demiş olacaksınız.

    Hem siz hem de karşıdaki kişi ikiniz aynı anda interneti açıp WhatsApp'a girdiğinizde "mesaj bekleniyor bu biraz zaman alabilir" hatası çözülecek ve onun yerine o an gelen mesaj gözükecektir.

    Eğer hala WhatsApp'ta mesaj bekleniyor hatası çıkıyorsa bu durumda karşıdaki kişiden o mesajı size tekrar göndermesini isteyin. Zaten siz WhatsApp hesabınızı kurduktan sonra tek seferliğe mahsus o hata çıkar. Karşıdaki kişiyle mesajlaştığınız zaman zaman artık hiçbir şekilde "mesaj bekleniyor bu biraz zaman alabilir" hatası almazsınız.

    "Mesaj bekleniyor. Bu biraz zaman alabilir" hatasını neden alıyorum?

    Bu hatanın mantıksal bir sebebi, var. Konu hakkında daha detaylı bilgiyi WhatsApp mesaj bekleniyor ne demek? linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol