Whatsapp mesajlarımı geri getirmek istiyorum

0

Merhaba,

Konuyla ilgili videonuzu youtubeda izleyerek tüm işlem adımlarını gerçekleştirdim ancak sizde geri dönen mesajlar ben de mesajlar yüklenmedi olarak görünüp sıfır haliyle başlatıldı. Telefonum Samsung S6 marka olduğu içiin whatsapp tamamen kalkmıyor yalnızca 'Devre dışı bırak' seçeneği var playstoredan tekrar güncelleme yaparak yükledim, sizin işleminizden farklı olarak yaptığım tek şey bu. Şuanda elimde database içinde 1 ekim, 3 ekim belki bir kaç tane daha dosya kaldı lütfen yardım edin. Gerekiyorsa İstanbul'da adres verirseniz telefonumla geleyim, siz bakın ama bana yardım edin lütfen.

Yaklaşık 4 yıllık geçmiş sohbetlerimi kaybettim bugün, çok üzgünüm. Depolama yeri sorunundan dolayı whatsapp tekrar sohbet geçmişini yüklememi isteyen bir bildirim ekrana gönderdi, yükle dediğimde sıfır bir whatsapp ekranı ile karşı karşıya kaldım. 

Google drivedaki en azından 2 eylül tarihli yedeğimi de Bilgi işlem departmanımızdaki arkadaşım bu haliyle yanlışlıkla yedekleyince ondan da olmuş oldum. Sizin videonuzu izlediğimde çok umutlandım ve dediklerinizi uygulamaya çalıştım. Gerçekten zor bir durumda kalacağım, database içinde toplam 7 dosya var ama az önce yeni bir yedek alınca zamanım daralıyor gibi hissediyorum.

Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?  En kısa sürede iletişime geçebilmemiz dileğiyle...

Nilay 

 

nkadim nkadim (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    @farurhenho bununla ilgili bir video paylaşmıştı dilersen videoya bu linke tıklayarak gidebilirsin:

     WhatsApp silinen mesajları geri getirme | 2019

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol