Whatsapp silinen mesajları nasıl geri getirebilirim? Herkesten sil ile silinen mesajları nasıl görebilirim?

0

Whatsapp'ta herkesten sil denilerek silinen mesajları görmenin bir yolu var mı?  Telefona baktığımda bu mesaj silindi yazıyor. Bu mesajları geri getirmenin bir yolu var mı?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Whatsapp herkesten sil denilerek silinen mesajları görmenin bir yolu var. Yükleyeceğin bir uygulama ile silinen fotoğrafları ve mesajları silinse dahi görebilirsin.

    Fakat uygulama yüklendikten sonra bu işlemi yapabilirsin Google Play üzerindeki WAMR uygulaması herkesten silinen mesajları okumanı sağlıyor. 

    WAMR uygulaması bildirimler üzerinden çalışıyor.  Öncelikli olarak uygulamanın düzgün çalışabilmesi için whatsapp bildirimlerinin açık olması gerekiyor. Sessize alınmış kişiler için WAMR çalışmaz.

    Uygulamanın videosun çektim dilersen buradan izleyebilirsin: https://www.youtube.com/watch?v=Ie0IkT69T2w

    Uygulamayı Google Play üzerinden indirip kurduktan sonra herkesten sil denilerek silinen fotoğraf, videolar, mesajlar otomatik olaram WAMR tarafından yakalanıyor. 

    WAMR senin sildiğin veya yanlışlıkla silinen whatsapp mesajlarını geri getirmiyor.  Sadece bildirimleri okuyarak kayıt ediyor ve herkesten sil denilse bile mesaj kayıt altına alındığı için artık okunabiliyor.

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

    • @alaattin uygulama çok sıkınjtılı geldi bana, adam mesajı atıyor siliyor mu bilmiyorum fakat ben mesajı yeniden whatsappta görüyorum ama uygulamada silinmiş mesaj olarak gösteriyor. ilkaybaki16 2 yıl önce
    • @ilkaybaki16 ben bir sıkıntı yaşamadım. güvenlik anlamında sadece bildirimlere erişiyor. Tutarsız çalışıyor demek ki. Bende sadece silinen mesajları yakalıyor. alattin 2 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol