Whatsapp son görülme sorunu - son görülme görünmüyor

0

Whatsapp son görülmede bir sorun var.  Whatsapp son görülmede Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası veriyor. iPhone kullanıyorum. Sorunu nasıl düzeltebilirim? iPhone son görülme çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Burada da yazdım Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası Whatsapp kaynaklı ve şuanda dünya genelinde tüm Whatsapp kullananlar bu sorunu yaşıyor. 

    Downdedector sitesi verileri de beni doğruluyor. Yabancı siteleri de kontrol ettiğimde last seen yani son görülme sorunu genel bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Sorun sende değil yani. Ayrıca bazı sitelerde Whatsapp'ın last seen / son görülmeyi kaldırdığı yazıyor. Ama bununla ilgili resmi bir açıklama yok.

    Benim görüşüm şuan teknik bir sorundan dolayı Whatsapp last seen  / son görülme çalışmıyor. Çözüm ise biraz beklemek. Whatsapp twitter sayfasında güncellemeleri takip edebilirsin.

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Kardeş bende de son görülme çalışmıyor hakan abinin dediği gibi genel bir sorun varmış. Telefonunun ayarları ile filan oynama biraz sabret düzelecektir. umarım Whatsapp bu özelliği kaldırmamıştır çok işime yarıyordu :(

      alivecan alivecan (337)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Ne durum görünüyor ne de son görülme. Baya sıkıntılı şuan Whatsapp ama mesaj göndermede vs sorun yok. Sadece gizlilikle ilgili bir sıkıntı var. Genel olarak son görülme kullanmıyorum ben de kapalı. Bir kaç gündür kullanayım dedim herhalde ben patlattım Whatsapp sunucularını.

        Son görülmeyi açtığımda da hata veriyor. Yazıyor vs de görünmüyor bende. Önceden biri mesaj yazdığında yazıyor... yazardı bu da çalışmıyor. 

        Son görülme, çevrimiçi, yazıyor gibi tüm özellikler patlamış durumda. İlk zamanlardaki whatsapp'a döndü. Güncelleme var mı diye kontrol ettim Google Play'e baktım güncelleme de yok.  Maalesef beklemekten başka çare yok.

        Başlık açayım diye geldim ama benden önce açılmış.

         

        murat murat (12492)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol