Whatsapp'ta gönderilen birçok mesajdan sadece son mesaja görüldü olması

0

Merhaba. Ben bir şeyi merak ediyorum ve yanıt bulabilirsem çok sevinirim. Sevdiğim bir arkadaşım benden çok uzakta. Olmadığı günlerde ona mesaj bırakıyorum. Fakat girdiğimde, o kadar attığım mesaj arasından yalnızca son mesaj görüldü olmuş, gerisi okunmadı gözüküyor. Bu ne demek, veya nasıl oluyor? Bileniniz yanıtlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

merakediyorum merakediyorum (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Görüldü olmayan mesajlara basılı tutup üst kısımdaki hakkında (info) ikonuna tıklayın. Mesajın gönderilme, iletilme ve okunma saatlerinin orada görülmesi gerekiyor normalde. Bunu kontrol edin.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Haklısınız. Ama baktığımda, görülme saati kısmında "-" işareti var. Yalnızca son mesaj mavi tik olmuş ve okunmuş görünüyor. Saati de belli. merakediyorum 6 yıl önce
    • WhatsApp uçtan uca şifrelemeden dolayı bir problem olabilir mi acaba? Normalde orada "-" işareti yerine mesajın okunma saatinin yazması lazım. WhatsApp'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. @merakediyorum omercik 6 yıl önce
    • Deneyeceğim. Çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için. merakediyorum 6 yıl önce

    0

    Ben oğluma bazı mesajlar atmıştım ama o sıralar telefonunda problem varmış ve mesajlarımdan bir kısmı ona ulaşmamış. Daha sonra aynı mesajları tekrar attım (telefonundaki problem giderildikten sonra) ve bu defa mesajlar problemsiz gitti, mavi tıklar görüldü.

    Sizinkide böyle bir şey olabilir. Arkadaşına bir sor istersen.

    İkinci ihtimalde şöyle olabilir. Bazı telefonlarda Whatsapp mesajları kısa olursa hiç uygulamanın açılmasına ihtiyaç olmadan telefonda görülebiliyor ve okunabiliyor (Ön izleme). Ama böyle oluncada göndericiye mavi tık okundu bilgisi gitmiyor ve okunmamış gibi görülüyor. Diğerlerinde okunmuş bilgisi alınması ise doğrudan gelen mesaja tıklanarak, mesajların görülmesidir, okunmasıdır. Gelen mesaja tıklanarak Whapsapp uygulaması açılmıştır ve böyle oluncada karşıda mavi tıklı okundu bilgisi görülür olmuştur.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol