WhatsApp'ta şikayet et ve engelle dedim, mesajlarım silindi

0

Bir kişiyi engelliyecekken yanlışlıkla şikayet et ve engelle dedim ve çok önemli mesajlarım gitti bunları bir şekilde geri getirmenin bir yolu var mı?

okyanus45 okyanus45 (1)
5 yıl önce sordu

  • Tam olarak anlayamadım? Biraz daha detay verir misin? omercik 5 yıl önce
  • Whatsaptan engelleme yapıyoruz ya? O kısmda engelle seçeneği var, bir de engelle ve şikayet et kısmı var. Ben yanlışlıkla engelle ve şikayet et kısmına bastım. ve bu mesajları geri getirmek istiyorum. yardmcı olur musunuz? okyanus45 5 yıl önce

Toplam 2 Cevap


0

WhatsaApp her gece 02:00'de yedekleme yapıyor. WhatsApp'ı kaldırıp tekrar yüklediğinde o yedekleri tespit edip cihazına yükler. Ama bu gece 02:00'den sonra yaptığn konuşmalar geri gelmez. Onlara geçmiş olsun diyorum.

omercik omercik (9418)
5 yıl önce cevaplandı

    0

    Cevabınız için çok teşekkür ederim, ancak ben silmedim, şikayet ve engelle seçeneğini sectiğim için hepsi gitti acaba farklı bir çözüm yolu varmıdır??

    okyanus45 okyanus45 (1)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Orada "kişiyi engelle ve bu sohbetteki mesajları sil" seçeneği var. Sen muhtemelen ona dikkat etmeden engellemişsin. O yüzden mesajlar silinmiş. Dediğim gibi her gece 02:00'de otomatik olarak yedekleme yapıyor whatsapp.. bi kaldırıp tekrar kur, belki bir ihtimal istediğine ulaşırsın omercik 5 yıl önce
    • TEŞEKKÜR EDERİM okyanus45 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol