WhatsApp Web açık oturumu bildirimi gelmesi

0

Şu sıralar artık whatsapp Web ten giriş yapınca telefona bildirim gidiyor. Oturum açıktır diye. Bu özellik android telefonuna ne zaman geldi. Gün ay şeklinde bilen var mı ? Çok önemli bizim için. Şimdiden teşekkür ederim.

iboblr34 iboblr34 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Gün, ay, yıl şeklinde tam tarihini bilmiyorum. WhatsApp son zamanlarda hırsızlığı önlemeke amacıyla olsa gerek WhatsApp Web de açık olan oturumları belirli aralıklarla kullanıcıya bildiriyor. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Güncelleme tarihlerine bakın. İnternetten bu özelliğin eklendiği güncelleme sürümünü bulun ve bu sürümün hangi tarihte yayınlandığına bakın. Bazı siteler eski apk dosyalarını yedekliyorlar. Apkmirror gibi sitelerde örneğin whatsapp uygulaması için eski versiyonları bulabilirsiniz. Buradan hareketle hangi versiyonun ne zaman çıkarıldığını bulacaksınızdır.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        WhatsApp Web 21 Ocak 2015 tarihinde duyurulmuş, Version loglarında Web oturumu açık bildirimine dair bir veri yok.   "WhatsApp Web is Currently Active"  mesajı ile ilgili "Nasıl kapatırım" soruları Şubat 2015 de karşımıza çıkıyor. Benim tahminim ve yenilik loglarında adının geçmiyor olmasından dolayı, Whatsapp Web ile birlikte çıktığı yönünde.

        Kısaca, Whatapp web ile birlikte çıkan bir özellik. Sonradan eklenmemiş. 21 Ocak 2015 olarak düşünebilirsin.

        alattin alattin (16999)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol