WHATSAPP WEB MESAFE GÖZETMEKSİZİN SÜREKLİ AÇIK KALIR MI?

0

Yardımcı olan biri olursa çok sevinirim. Bundan birkaç ay önce okulun fotokopicisinde wapp webe girmiştim çıkmayı unutmuşum. Daha sonra kendi telefonumda wapp web kısmına baktığımda son aktif tarihi ve fotokopicinin pcsinin adı yazıyordu. Ne zaman girdiğimi unuttuğum için son aktif tarihi ile karşılaştıramadım ve zaten görür görmez çıktım keşke bir ss alsaymışım. O sıra sürekli açık kaldığına ihtimal vermemiştim ama bugün en son 19 mayısta girdiğim evdeki pcde kod okutmaya gerek kalmadan bağlanabildiğim için açık kaldığını anladım. Oradakiler benim whatsappıma bağlamış mıdır bunun mesafeyle bir ilgisi var mı lütfen yardım edin. 

mertcankaya123 mertcankaya123 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    telefonunuzdan WhatsApp menüsüne erişip tıklayın orada bulunan bütün bilgisayarlardan çık seçeneğini tıklayın WhatsApp Web otomatik olarak kullanılan bütün cihazlarda kapanacaktır.

    kemal00 kemal00 (24)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Bunu biliyorum zaten ama bir süre açık kalmış bahsettiğim fotokopicide mesajlara ulaşamaması için oturum açık olduğu halde mesafenin önemi var mı bunu soruyorum mertcankaya123 3 yıl önce

    0

    Mesafe ne kadar uzak olursa olsun senin mesajlarını sen internete bağlandığın anda görebilir ister İstanbulda olsun ister Ankarada her türlü senin mesajını görebilir taki sen o cihazı devre dışı bırakana kadar yani iptal edene kadar. WhatsApp İnternet üzerindem erişilen bir platform Bluetooth olsaysı sen uzaklaşsan o fotokopici mesajlarını göremezei fakat yaklaşırsan görürdü ama İnternet ile ve barkod ile bağlanıldığına göre WhatsApp'a ne kadar uzak olursan ol fotokopiciye o senin mesajlarını görür eğer sen İnternetini açarsan mobildeki. @kemal00 ın da dediği gibi çıkış yaparsan mesajlarını göremez fotokopici 

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Whatsapp Web in mesafe ile bir alakası yok. Telefonunun açık olması ve Whatsapp web'in açık olduğu bilgisayarın internetinin olması Whatsapp Web kullanımı için yeterli.

      Whatsapp Web  açık olduğunda telefonun sürekli uyarı verir.  "Whatsapp web şuan aktif" yaza telefonunda ve çıkış yapana kadar bu mesaj ekranda durur. 

       

      alattin alattin (16984)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol