WhatsApp yedeğini geri yükleyince tarih ve saat aynı kalır mı?

0

Merhaba 
Whatsapp'da yazıştığım birini sildim ve aynı gün geri yüklediğimde tepede "Bugün" ve altında da "Bu sohbete gönderdiğiniz mesajlar ve.........."diye bir yazı çıkıyor. Sorum şu ki; eğer o kişi ile aynı gün yazışmasaydım ve telefonunu geçmişte silmiş olsaydım yine numarayı yüklediğimde aynı yazılar çıkar mıydı yoksa bu o gün o kişi ile yazıştığımın ispatı mıdır? 
Teşekkürler

soln78 soln78 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yüklediğin yedekler saati ve saniyesine göre yüklenir. Atıyorum sen 1 hafta önce mesajlaştığın bir kişiyle olan mesajlarını bugün sildin. Aynı geri yedekleri geri yüklediğinde 1 hafta önceki tarihler görüntülenir.

    Yani sen 1 hafta önce yaptığın konuşma sanki Bugün yapılmış gibi görünmez.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • benim sorum yüklenen yedeklerle ilgili değil aslında. Erkek arkadaşım konuşmasını istemediğim birini kayıtlardan silmişti. Bana sildim görüşmüyorum dedi. Ben de o kişiyi telefonuna geri yüklediğimde tepede bugün yazıyordu. Yani aslında onlar o gün yazışmışlardır değil mi? Yoksa yazışma olmasa da aralarında tepede bugün yazar mı? soln78 5 yıl önce
    • Evet tepede bugün yazmaz. O gün yazışmışlar demek ki @soln78 hakan 5 yıl önce

    0

    Bahsettiğin şey, yazışmanın yani sohbetin içinde Bugün yazıyorsa o bugününü ifade ediyordur. Sohbet ne zaman yapıldıysa  o zamanı ifade ediyor.

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol