Wifi acilmiyor hatta wifi simgesi belirgin dahi degil

0

Merhabalar. Oncelikle ben iphone kullanicisiyim ve bu yuzden Samsungdan fazla alamiyorum fakat Babamin kullandigi samsung s4 de haftalardir Wifidw sorun oldugu icin olaya el atmak istedim. Söyleki ; Wifi hic bir sekilde acilmiyor yani wifinin yanindaki ac ma kapama simgesi siyah yani belirgin degil bir cok ayarlarla oynadim fabrika ayarlarini sifirladim ama hic bir sekilde olmadi . En son telefon cebindeyken Cocuk modunun indigini yani yuklendigini soyledi ve telefon 4-5 saatligine kilitlendikden snra kndine geldigini soyledi Babam ve ondan sonrada Wifi hic bir sekilde kullanilmadi. Simdi daha oncede soyledigim gibi samsung kullanicisi olmadigim icin yapacaginiz oneriyi daha anlasilir ve adim adim anlatirsaniz cok sevinirim Tesekkurler. Cevabinizi bekliyorum. 

 

 

busr busr (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Samsung forumlarında gördüğüm kadarı ile Kies yazılımının güncellemesinden sonra Wifi disable konuma geçen bazı kullanıcılar olmuş.

    Bu durum ancak ROM'un tekrar yüklenmesi ile düzelebiliyormuş. 

    Samsung Galaxy S4 garanti dahilindeyse bekletmeden servis götürmenizde yarar var. Zirar Samsung aynı sizin durumunuzu yaşayan kullanıcıların telefonlarını kendilerine getirmelerini istemiş.

    Sizin durumunuz Kies güncellemesinden sonra ortaya çıkan sorunla birebir uyuşuyor.

    Özetle Samsung S4 telefonların bazılarında Kies denen samsung'a ait bir yazılımın güncellemesi yüklendikten sonra wi-fi devre dışı kalıyormuş. Çözüm ise servise götürmek ve ROM'u tekrardan flashlatmak gibi görünüyor.

    Sizin yapabileceğiniz şey şuan için telefonu servise götürme gibi görünüyor.

    cemkara cemkara (4215)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol