wifi'me hangi IP ler bağlandı?

0

Selam dostlar, evdeki internete hangi IP lerin bağlandığını nasıl öğrenirim. 192.168.1.1 yazıp ara yüze girip şuan kimlerin bağlı olduğunu görebiliyorum ama daha önce bağlanmış olanları göremiyorum. bunu görebilmenin bir yolu varmıdır?

aserifkuzu aserifkuzu (188)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Who’s On My Wifi for Windows gibi programlar mevcut. Bu program aslında basit bir ağ tarayıcısı. Sadece wi-fi değil kablolu bağlantı da varsa onları da listeniyor.

    5 dakikada bir ağı tara gibi bir ayarı söz konusu. Böylelikle 5dk aralıkla ağınıza hangi ip ve cihazlar bağlı bunları kaydediyor. 

    Program hata verirse yönetici olarak çalıştırın. Network Scanner olarak google'da aratırsanız pek çok uygulama karşınıza çıkar.  Bu programlardan ağı belirli zaman aralıkları ile tarayanları kullanabilirsiniz.

    Tam olarak olmasa bile kısmen iş görecektir.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

    1

    Genelde son kullanıcının kullandığı çoğu Modem de log kaydetme özelliği bulunmaz veya çok çetrefilli olabilir.Bu yüzden Modem her açıp kapatılmasının ardından kayıtları silinmiş olarak başlar.Dolayısıyla siz Modem yeniden başlatıncaya kadar ki sürede kimin bağlanmış olduğunu göreceksinizdir.

    Daha gelişmiş Modemlerde log kaydı özellikleri olabilir ve bu modemler vasıtası ile geriye dönük kayıtlar incelenebilir.Ama günüzmüde servis sağlayıcıların verdiği tarzda modemlerde bu özellik pek bulunmaz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler @ismailsarp modemin açık olduğu süreç için de bulmanın net bir yolu yokmudur yani? yada vardır ama deveye hendek mi atlatır. aserifkuzu 7 yıl önce
    • @aserifkuzu Benim bahsettiğim zaten modemin açık olduğu süreç için, sanırım yanlış yazdınız.Modemin kapalı olduğu süreler için kayıt alma özelliği bir modeme sahip değilseniz sanırım bunu yapamazsınız.Ya da hergün manuel olarak logkaydınızı alacak ve kendiniz karşılaştıracaksınız. ismailsarp 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol