WiFi sorunlarını giderirken "tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor" hatası

0

1 aydır bu sorunla savaşıyorum. Her 3-4 günde (bazen 5 olabiliyor) bilgisayarımı açınca wifi üzerinde çarpı işareti oluyor. Ethernet kablosu ile bağlıyım ama görmüyor. Kablosuzu açıp internete bağlanmaya çalışıncada sınırlı erişim gibi hatalar veriyor. Devre dışı bırakıp etkinleştirmeyi, kaldırıp yüklemeyi denedim olmuyor. Wifi üzerine sağ tıklayıp sorun gider deyincede 'Tanılama İlkesi Hizmeti Çalışmıyor' diyor. Hizmetlerden otomatiğe aldım ve başlat dedim bu seferde 'Yerel bilgisayar üzerindeki Tanı İlkesi Hizmeti hizmeti başladı ve durdu. Bazı hizmetler başka hizmetler ve programlar tarafından kullanılmıyorsa, otomatik olarak durabilir.' hatasını veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sürekli sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum bu seferde programları siliniyor.

treajen treajen (43)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Alttaki test ve kontolleri yap, çözümleri uygula sonrada kablolu - kablosuz ağ bağdaştırıcılarını (her ikisinide) sistemden kaldırıp bunların doğru ve güncel sürücülerini yeniden yükle, problemler ortadan kalkacaktır:

    Windows işletim sistemlerinde hatalar nasıl düzeltilir, problemler nasıl çözülür (Sorun giderme), bakım nasıl yapılır? (tkla)

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Hala aynı sorun var :( treajen 6 yıl önce

    0

    Aynı sorun var çözüm buldun mu

    kullanici254720 kullanici254720 (1)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol