Win 10 Kendi kendine açılma problemi.

0

İyi günler, gece saat 3 civarı bilgisayarı kapatmak istedim. Başlat menüsünden ve normal tuşundan denedim ama iki türlüde kendi kendine (1-2 sn) açıldı. Uzmanim.net adresinde ki ve diğer sitelerde ki (eski/yeni) bir çok çözümü denedim fakat sonuca ulaşamadım. Mecbur fişini çektim. Kalktığımda denedim tekrar. Açtım ardından bi süre bekleyip kapattım. Açılmadı. Sorunun kendi kendine düzelmesi içime sinmiyor. 

Denediğim yöntemler.

Internet kablosundan gelebilecek sinyale karşı ayarlardan bilgisayarımı yeniden başlatabilmesi için gerekli ayarı kapattım.

Bios'u sıfırladım.

Malware taraması yaptım. (Temiz)

Virüs taraması yaptım (Güncel/Kaspersky/Temiz)

vb. sonuçları denedim fakat yinede kapanıp açılıyordu.

Bunlar olmadan önce yaptıklarım;

Ekran kartım boşta %100 kullanıma çıkıyor durduk yere ve 60 dereceye çıkıyor. Kapatıp açıyorum normal kullanıma düşüyor ve 32 dereceye iniyor. Bende driverları sildim baştan kurdum. Malware taraması yaptım bir tane buldu sildi. Kaspersky temizdi. Sonra yukarda yazdıklarım oldu. Ekran kartı sorunumda arasıra baş gösteriyor boşta %100 kullanım 60 dereceydi az önce kapatıp açtım yine. Model: r7 370 2g.

Kendi kendine düzelmesine sebep olan şeyi ve hala devam eden ekran kartı sorunumu öğrenmem gerekli lütfen yardım edin. 

klkmlk9998 klkmlk9998 (71)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Win 10 Kendi kendine açılma problemi çözümü.

     başlat / Denetim Masası /Tüm Denetim Masası Öğeleri /Güç Seçenekleri / güç düğmesinin yapacaklarını seçin / şu an kullanılmayan ayarları değiştir / hızlı başlatmayı aç  tikini kaldırın ve değişilikleri kaydeti tıklatın

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Kurcaladığım bir şey yok. Olması gerekenleri yaptım. Geri yükleme noktam yok. Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler. klkmlk9998 7 yıl önce
    • sistem geri yükleme yapamıyorsan yeni bir cevap yazdım candan 7 yıl önce
    • Bunu da denemiştim. klkmlk9998 7 yıl önce

    0

    Sorunu çözdüm, lazım olursa diye yazıyorum özellikle ekran kartı için. Onca yöntem işe yaramayınca yeniden windows kurulumu yaptım. AMD Crimson uygulamasında sorun var YÜKSEK ihtimal. Temiz kurulum yaptıktan sonra windows 10 güncelleme kısmına bıraktım artı olarak Driver Pack proramı kurmadım ve windows 10 ekran kartı driverlarıma kadar her şeyi kurdu. Ekran kartı driver'ı (tahminimce) çok eski olmayan ama yeni de olmayan bir sürümde olduğunu düşünüyorum çok iyi kontrol etmedim çünkü ısınma sorunu ortadan kalktı artık boşta 32 derece. Fakat yeni sorunlar çıktı. Başka konu açacağım onlar için. Herkese teşekkürler.

    klkmlk9998 klkmlk9998 (71)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol