win 7601 hatası

0

meraba iyi akşamlar şuan bilgisayarımda 7601 hatası var yani windows kopya hatası sıkıntısı var ve ben bişey indirebiliryorum fakat yükleme yapamıyorum yükleme yapınca gelen hata ise 
1(win installer hizmetine erişilemedi.bu, win installer güvenli modda çalışıyorsa veya win istaller düzgün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar. yardım için destek sorumlunuza başvurun.)

2bide uptade yapamıyorum (kod 80070422 win update bilinmeyen bir hatayla karşılaştı ) hata alıyorum bide hiç bir yükleme yapamıyorum eset indirdim yüklemiyor oyun yüklemiyor win  loader indirdim onuda yükleyemiyorum

şimdiden teşekkürler 

tankernejla tankernejla (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sistem Geri Yükleme ile sistemi düzgün çalıştığı bir zamana geri alarak düzeltmeye çalış. Lakin bu çözüm yolu başarı ile sonuçlanabilirmi emin değilim. Zira windows çok hasar görmüş gibi görülüyor; düzeltilmesi zor olabilir.

    Eğer Sistem Geri Yükleme işe yaramazsa düzeltmek için çok uğraşmayıp PC'ye atacağın format ile işletim sistemini sıfırdan yeniden yüklemenin daha kolay olabileceğini düşünüyor ve bunu tavsiye ediyorum. Ama dediğim gibi önce Sistem Geri Yüklemeyi bir denemelisin:

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    Not: Eğer işletim sistemin Windows 10 ise, Ayarlar>Güncelleştirme ve güvenlik>Kurtarma adımları yoluylada PC (işletim sistemi) sfırlanabilir, yeni sistem haline getirilebilir. Farklı işletim sistemlerindede eğer PC satın alındığında sabit diskte Recovery mevcut ise buradanda sistem sıfırlanarak yenilenebilir (Satın alındığı günde olduğu hale getirilebilir). 

    Bunlar olmazsa yeni işletim sistemi yüklemek için bir kurulum medyası ile (DVD veya flash bellek olabilir) PC'ye format atılır.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol