Windows 10 2004 Güncellemesinden sonra 'rdr_file_system 0x27' BSOD hatası

0

Windows 10 2004 sürümüne bilgisayarımı yükselttikten sonra mavi ekran hatası almaya başladım ve bu mavi ekran sorununu ne yaptıysam düzeltemedim.

darkcrak darkcrak (5168)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 10 2004 sürümü çıktığından beri zaten bir çok kullanıcıya test kullanıcısı olarak bu sürümü dağıtmıştı fakat bazı kullanıcılarda mavi ekran hataları veriyor bu sürüm ama Microsoft'ta bunun farkında olup her geçen gün güncelleme dağıtıyor ve bu sorunları düzeltmeye çalışıyor ve bu sorunun da bir çözümü var ama alttaki adımları uygulamanız gerkiyor bu yüzden bir sürü çözüm yolu paylaşacağım sizlere.

    1.Çözüm yolu:

    Eğer güncelleme var ise bilgisayarınızı güncellemeyi deneye bilirsiniz yani bilgisayarınızda , güncelleme var mı? yok mu? Diye bir kontrol etmenizde fayda var çünkü Microsoft 2 günde bir veya haftada bir güncelleme paylaşıyor ve bu sorunları çözmeye çalışıyor bu güncellemeler ile.

    2.Çözüm yolu:

    Eğer bilgisayarınız güncel ise temiz ön yükleme yapmanızda fayda var çünkü bilgisayarınızla birlikte açılan bazı uygulamalar da bu sorunu teşkil edebiliyor.

    Windows 10 temiz önyükleme nasıl yapılır?

    3.Çözüm yolu:

    Bilgisayarınızdaki driverleri güncellemeyi deneye bilirsiniz. Bazen bu sorun bilgisayarınızdaki driverlerin bilgisayarınızın yeni sürümü ile uyumlu olmamasından kaynaklana biliyor yani eski bir driver var ise bunu güncellemenizde fayda var fakat bazı driverlerin güncel sürümü olmuyor yani desteği kesmiş oluyorlar ama panik etmenize gerek yok o driver sorunlu olmaya bilir.

    4.Çözüm yolu:

    Bilgisayarınızın BIOS sürümü güncel değilse güncellemeyi deneye bilirsiniz çünkü bilgisayarın tüm donanımı vs. BIOS'a kayıtlı yani bilgisayarınızda BIOS güncel değilse veya BIOS'unuzda sorun var ise bilgisayarınız düzgün çalışmaya bilir.

    BIOS güncelleme nasıl yapılır?

    5.Çözüm yolu:

    Eğer antivirüs programı kullanıyorsanız ya devre dışı bırakın yada kaldırmanızda fayda var.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol