Windows 10 beta mı?

0

Bir forum sitesinde böyle bir şey duydum her ne kadar güncelleme gelse de hala beta dediler. Bu doğru mu?

10101010 10101010 (10)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bunu nerede gördün bilmiyorum ama kesinlikle doğru değildir. Beta programı var orası doğru (gördüğün forum sitesi bundan bahsetmiş olabilir)

    Yani Ayarlardan Insider Preview üyesi olarak Windows 10'a yeni eklenecek özellikleri önceden deneyebiliyorsun. Ama bu çok farklı bir şey.

    Windows 10'un tam sürümü resmî olarak 2015 Temmuz ayının sonunda çıkmıştır. Hatta Microsoft Fall Creators Update adını verdiği 3. büyük güncellemesini bile yayınladı. 

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • yani windows 7, 8 gibi değil yarım sürüm gibi şey dedilerde ondan aklımda kalmış 10101010 6 yıl önce
    • Tam olarak nasıl bir cümleydi bilmiyorum ama doğru değil o söyledikleri. Windows 10 tıpkı kardeşleri gibi tam sürüm olarak hayatına devam etmektedir. İlk duyurusu yapıldığı zamanlar beta olarak indirmeye sunuldu ama dediğim gibi 2015 Temmuz ayının sonunda tam sürümü resmî olarak piyasaya çıkmıştır. @10101010 omercik 6 yıl önce
    • tamam o zaman sorun yok :) 10101010 6 yıl önce

    0

    Bu Windows 10 beta sözleri @farurhenho'nunda belirttiği şekilde tamamen yanlış ve bir kısmı tatminsiz diğerleride çoğunlukla kendini çok biliyor sanan bazı kullanıcıların yorumlarından veya iddialarından kaynaklıdır. Bunuda Windows 10 çıktıktan sonra çok sayıda güncelleme almasıyla açıklıyorlar (İki senede üç büyük güncelleme ve sistemi geliştirme hedefli diğer güncellemeler). Onlara göre mademki bu kadar çok ve sık güncelleme geliyor, öyleyse Windows 10 henüz oturmamış ve beta aşamasında bir sistemdir. Halbuki esası hiçte öyle değil. Microsoft Windows 10 ile birlikte artık yeni bir isimle başka bir sürüm windows çıkarmayacağını en başından resmi olarak açıkladı. Bunun için Windows 10 işetim sistemini geliştirmeye yönelik bu güncellemeler ucu/önü açık devam edecektir; Windows 10 sürekli gelişecektir ama bu beta sürüm değildir; tam sürümün geliştirilmesidir. 

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol