Windows 10 - Cihaza Yayınla

0

Daha önceleri herhangi bir resim ve videoları sağ tık cihaza yayınla yaparak Vestel Smart Tv'ye gönderebiliyordum. Lakin 1-2 gün geçti yeniden bir şey göndermek istediğim de cihaz bulunamadı diyor.

*Lg tv ve vestel tv olarak görürdü normalde. (iki akıllı tv var)

*Herşey bir ağa bağla.

*Tüm Driverlar güncel.

Daha önce kullandığım şeyin şimdi neden çıkmadığını anlamıyorum.

--------------------------------------

buraksari buraksari (7)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Malesef youtube'dan da görmüyor hiç bir video'da yansıt gönder vs olarak çıkmıyor. İlk başlarda o da vardı aslında oda oluyordu şimdi olmuyor.

    buraksari buraksari (7)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Modemi bir kere sıfırlamayı deneyin.Şuanda ağ ile ilgili bir problem yaşıyorsunuz gibi görünüyor.Daha önce bu tarz bir sorunu sıfırlama yaparak çözmüştüm.Modemi resetlemeden önce arayüzüne girin ve ayaları not edin.Resetleme ardından aynı ayarları girerek hiçbir cihazda wifi şifresi girmekle uğraşmadan kaldığınız yerden devam edin. ismailsarp 7 yıl önce

    0

    Şuanda Windows 10 kullanıyorum ve Smart LG (Android değil) Cihaza yayınla yaparak video ve resim gönderebiliyorum.Bazı formatlardaki dosyaları gönderemedğimde çeviri yaparak uygun format ile gönderebiliyorum.Ancak bendeki format uyumsuzluğu olduğunda Cihaza ata seçeneği dahi çıkmıyordu.

    Sizdeki durum daha farklı, sizdeki durumda sorun bilgisayarınızdan değil de TV den kaynaklanıyormuş gibi duruyor. Televizyonun internete bağlantısını YouTube veya web browsere çıkarak teyit edin.Ardından YouTube uygulamasından TV ye video gönderip gönderemediğinize bakın.Oradan da gönderim olmuyorsa ağdaki yapıda bir sorun olma ihtimali olacaktır. Daha önce yaşadığım bu tarz bir sorunu modemi resetleyerek çözmüşlüğüm vardı.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol