Windows 10 Disk Hataları Sorunu ve Boot Hatası

0

Merhaba, hatırlarsanız dün gece saatlerinde konu açmıştım, ilk başta aşağıda verdiğim linkteki sorunu okursanız daha faydalı olabilirsiniz.

Bkz. (https://uzmanim.net/soru/windows-10-disk-hatalari-onariliyor-sorunu/75108)

Yukarı konuda verilen tavsiyeleri uyguladım fakat çözüm sağlayamadı. Bende format aracılığıyla bilgisayarı onarmaya çalıştım.

1. Bios ayarlarından bilgisayarın ilk olarak USB ile başlamasını sağladım.

2. Açılışta iki çeşit setup dosyası geldi. Biri Windows 10, 64 bit diğeri ise 32 bit seçeneğiydi. Bilgisayarım 64 bit olduğu için öyle çalıştırmaya çalıştım. Fakat bir hata veriyor. Hataya aşagıdaki görselle ulaşabilirsiniz. 

http://i.hizliresim.com/r6o9z1.jpg

3. Daha sonra Windows 10 32 Bit setup dosyasını çalıştırıyorum, yüklenecek dil vs. ayarlarını yapıyorum. Diğer pencerede ( Windows Kurulum Penceresi) ŞİMDİ YÜKLE BUTONU VE BİLGİSAYARİNİZİ ONARİN BUTONLARİNDAN BİLGİSAYARİNİZİ ONARİN BUTONUNA TİKLİYORUM. Fakat mavi ekran olarak kaliyor, ne yapmaliyim?  Acilen yardima ihtiyacim var.

 

Guncelleme ####

Blgisayar onarma bolumu yani metro tarzdaki sorun giderme bolumene kadar ilerledim daha sonra sorun giderim butonuna tikladim windows 10 u sectim bilgisayar parola korumali oldugu halder sifre sormadi ve bi bes dk mavi ekran halide durdu fakat sonra yine bilgisayarıniz taraniyor disk hatalari onariliyor tamamlanmasi bir saate fazla surebilir yazisi geldi simdi ne yapayim

delikanli delikanli (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sabit diskini değiştir.

    Öyle aklına geldikçede aynı hususta yeni başlık açma ve o başlık altında problemine çözüm aramayı devam ettir. Site kurallarına uy, hassas ol.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol