Windows 10 ekran kartı güncelleme sorunu

0

Merhabalar, biz pcyi aldığımızda pc Vista olarak gelmişti (Pc 2009 Model). Biz önce bunu Win 7 ye güncelledik (e.k. driverini güncellemeden önce) çoğu oyunu (nerdeyse hiçbirini) açmıyordu. Vista ve Win 7 de ekran kartını aygıt yöneticisinden güncelleyince programlar rahatça açılıyordu. Daha sonra bilirsiniz Win 10 yeni çıktığında Win 7 ve 8 lerde bildirim geliyordu Win 10 a güncelleyin diye neyse bizde oradan güncelledik. Neyse kurdu etti ben açayım dedim hiçbir oyun açılmıyor açılsada hata veriyor baktım ekran kartı driverı eski, güncelle dedim en günceli zaten yüklü diyor. Başka programlar indridim olmadı driver güncelleme programları, Win 8 kurdum olmadı neyse daha sonra baktım ekran kartına intelin sitesinden XP, Vista, Win 7 için okey güncellemesi var diyor Win 8, Win 10 yok diyor. NEYSE asıl sorum şimdi biz sanal pc midir VirtualBox mudur nedir onun Win 7 veya Vista sürümünü kursak ekran kartı driverini oradan güncellesek (güncelleyebilir miyiz?) olur mu? Lütfen cevaplarsanız sevinirim.

murphyz murphyz (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Senin PC 2009 modelmiş. Yani sen istesen de buna güncel sürücü bulamazsın. Çünkü üretici artık, muhtemelen senin ekran kartın için sürücü çıkartmaz.

    Sanal bilgisayar hiç bir zaman senin bilgisayarının performansını vermez. Fakat Windows 7 ve Windows 8 için olan sürücüler senin sorununu çözecekse, Windows 7'ye geri dönmen daha mantıklı.  Sanal bilgisayar senin işini görmeyecektir.

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol