Windows 10 geçmek istiyorum.

0

Merhabalar. Windows 7 Orijinal kullanıyorum. Windows 10 geçmek istiyorum. Hiç böyle bir şey yapmadım bilmiyorum. Yaklaşık bir ay önce rezerve ettim. Ama güncelleme gelmedi Rezerve onaylandı gibi şey'de gelmedi nedense. Marka Pc ile gelmişti Windows. Şimdi ben zamanında şöyle bir şey yapmıştım acaba ondanmı gelmedi ? Windows 7 Home Premium'danWindows 7 Ultimate. Geçmiştim çok küçüktüm o zamanlar sonra ben korsan indirmişim Ultimate'i. Windows geri yükleme yaptı tanıdığım bir abi. Ve Geri getirdi benim eski Windows'u. Acaba bundan dolayımı ? Windows 10 güncellemesi gelmedi ? Şuan bende orijinal bir tane OEM anahtarı var. Windows 7 Home Premium. Şimdi beklememmi gerekiyor ? Gelirmi ? yoksa manuel'mi yapmam şart ? Windows 10 key veriyorlarmış onun için beklemem şartmı ?
Ek olarak : OEM anahtarı girsem ? şimdiki kullandığım sisteme. Gelirmi ? eğer korsan derseniz yani.

Ek Olarak 2 : Windows 10 yüklerken hangi sürümü seççem ? eğer sorursa falan birde manuel ile fark ne ?

xthehitman xthehitman (1)
8 yıl önce sordu

  • Dünde sormuştun ve dünde sana benzer mesaj ile cevap vermiştim. Soruyorsun, söylüyoruz. Daha ne istiyorsun?! temmuz 8 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Sistem bilgileriyle ilgili ekranda (sayfada) Windows 7'nin altında Service Pack 1 yazmıyorsa rezerve onaylanmaz. Service Pack, işletim sisteminin problemlerini düzelten, yeni özellikler ekleyen ve performans artışı sağlayan bir ana yamadır. 

Rezerve için onuda yüklemeliydin (Windows güncellemelerinden yüklenir) veya yüklemelisin.

Diğer türlü rezerveye falan ihtiyaç duymadan alttaki konudan yararlanarak ister yükseltme olarak isterse sıfır sistem olarak Windows 10'a geçebilirsin.

Windows 10 yükseltmesi veya USB üzerinden yeni kurulum nasıl yapılır? (tıkla) 

 

Not: Yükseltme yapmak istediğine göre kırmızı okun gösterdiğini seçmelisin.

 

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol