Windows 10 güncel haberler 2020

0

Windows 10'da neler değişti?

Windows 10'a hangi güncelleme geldi?

Windows 10'da hangi uygulamaların tasarımı değişti?

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 10'da neler değişti?

    Windows 10'da yüklü olarak gelen bir çok uygulamanın tasarımlarını Windows 10 değiştirdi ayrıca logolarını'da değiştirdi yani artık windows 10 daki bir çok uygulamaya güncelleme geldi ve bunların tasarımı değişti.

    Bunu windows neden yaptı?

    Bir çok şirketin de yaptığı gibi her sene bir uygulamanın tasarımı değişiyor ve kullanıcılara daha iyi ve daha kullanışlı ara yüzlerini sunuyorlar ayrıca bir çok kullanıcı sürekli uygulamanın değişmesini seviyor yanii benim gibi :).

    Windows 10'a hangi güncelleme geldi?

    Windows 10'un en son sürümü 1909 olan sürümüne günde 1 , Haftada 1 veya ayda 1 güvenlik güncellemesi geliyor fakat 1909 sürümü yerine yeni sürüm bir dahaki seneye gele bilir yani 2021'de 2003 güncellemesi gibi bir şey gele bilir fakat ben rasgele bir sürüm yazdım yani bu sürümü Windows belirliyor 2009 da olur 2103'de fakat bu sürümlerde Windows'un tasarımı vs. değişe bilir benden demesi.

    Windows 10'da hangi uygulamaların tasarımı değişti?

    Microsoft 2020'ye iyi girmek için Windows 10'da yüklü olarak gelen uygulamalarında tasarım değişikliği yaptı yani Hava durumu,Mail ve Microsoft edge gibi uygulamalarının tasarımları değişti ve daha stabil kullanmamız için kolaylaştırdılar.

    Tasarımları değişecek olan uygulamaların yeni logoları altdaki resimdedir.

    Bana sorarsanız yeni logoları ve tasarımları çok güzel

    Peki nasıl bu uygulamaların tasarımlarını değiştire bilirim yani güncelleye bilirim bu uygulamarı?

    Bu uygulamaları güncelleye bilmek için Microsoft store ugulamasına girip sağ üst taraftaki ... yani üç nokta yan yana olan şeye tıklayın ve İndirmeler ve güncelleştirmeler'e tıklayın ardından da Güncelleştirmeleri al'a tıklayın bu sayede microsoft'un uygulamalarını güncelleye bilirsiniz.

    Not: Bu uygulamalarının çoğunun tasarımı değişti bazılarının tasarımları değişmedi yani kademeli olarak dağıtıyorlar güncellemeleri

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol