Windows 10 Home İçin Antivirüs Önerisi

0

Arkadaşlar Win10 kullanıyorum. İlk defa antivirüs kullanıcam bu yüzden pek bir bilgim yok. Yüzlerce antivirüs programı var paralı ve parasız. Win10 ile çalışabilen kasmayan bilgisayarı yormayan, yüksek performanslı içinde oyun modu olan Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz ve öneriyorsunuz acaba? Nedenini de söylerseniz sevinirim :) Ben sistemi yormayan herşeyi virüs görmeyen oyun performansımı etkilemeyecek birşey arıyorum

Avira mı kullanmalıyım kaspersky mı bilgisayarda oyun oynuyorum hangisi bilgisayarı daha az zorlar ve her gördüğünü virüs sanmasa iyi olur bu ikisinden birini indiricem önerinizin sebebinide derseniz sevinirim iyi akşamlar

 

cevahirg cevahirg (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Eğer ücretli düşünüyorsan zaten öneriyoruz: https://uzmanim.net/market burada uzmanim.net'te en çok önerilen ve beğenilen antivirüsleri bulabilirsin.

    Hayır ücretsiz kullanacağım dersen benim önerim Avast olacaktır.

    hakan hakan (15424)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Ben Windows Defender kullanıyorum memnunum.Açıkçası sürekli olarak ücretsiz antivirüs kullanılmasınıı önermiyorum . İlla bir antivirüs programım olucak diyosan @hakan hocamın dediği gibi markette önerilen antivirüsler mevcut.Benim bakış açım çok farklı ve bu bakış açısı ile hiç sorun yaşamadım oda şudur :

      Bilgisayarının antivirüsü sensin.

      Eğer girdiğin sitelere , indirdiğin dosyalara,yaptığın işlemlere dikkat edersen zaten bilgisayarın temiz ve güvenilir. olur . Ha tabi gözdn kaçabilen durumlar olabilir. Bu durumlar içinde Windows defender sana yardımcı olucaktır. Ayrıca ayda bir veya iki kez içinin rahat etmesi için aşağıdaki programlarla bilgisayarını taratabilirsin.

      Adwcleaner nedir? Adwcleaner nasıl kullanılır?

      HitmanPro nedir, nasıl kullanılır?

      Dr.Web CureIt! nedir? Dr.Web CureIt! nasıl kullanılır?

      Emsisoft Anti-Malware nedir, nasıl kullanılır?

      Malwarebytes nedir? Malwarebytes nasıl kullanılır?
       

      blackheaven blackheaven (728)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol