Windows 10 ISO dosyası USB Flash belleğe nasıl yazdırılır?

0

Windows 10 ISO dosyası Rufus programı ile USB Flash belleğe nasıl yazdırırlır? ISO dosyası Rufus ile USB belleğe nasıl yazdırılır?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdıracaksanız Rufus adındaki programdan yararlanabilirsiniz. Rufus her tür ISO dosyasını USB flash belleğe yazdırmak için kullanabileceğiniz güzel ve düşük boyutlu bir araçtır.

    Windows 10 ISO USB belleğe yazdırma

    1. Rufus programını öncelikle buradan indirin: Rufus indir
    2. Bilgisayara USB flash belleği takın.
    3. Rufus programını çalıştırın. Rufus kurulum gerektirmez. İlk açıldığında güncelleme uyarısı verirse Evet botununa basın.
    4. Rufus programı çalışacaktır. İlk olarak aygıt bölümünden Flash belleği seçin. Daha sonra SEÇ botununa basın ve Windows 10 ISO dosyasını bilgisayardan seçin.
      Windows 10 ISO dosyanız yoksa buradan nasıl indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz: Windows 10 ISO dosyası nasıl indirilir? Orjinal Windows 10 ISO dosyasını nasıl indirebilirim?
      Windows 10 ISO yazdırma
    5. Rufus gerekli seçimleri otomatik yapacaktır. Siz sadece Başlat botununa basın. Rufus Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazmaya başlayacaktır.

    Kısa bir süre sonra rufus işlemi bitirecektir. Artık USB bellek ile bilgisayarı açabilir ve Windows kurulumuna başlayabilirsiniz. Rufus her tür ISO dosyasını USB belleğe yazdırabileceğiniz oldukça pratik bir uygulamadır.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol