Windows 10 Korsan oyunlara izin vermiyor sözü doğrumudur?

0

Wİndows 10 korsan oyun açmıyomuş crack falan anlayıp izin vermiyomuş doğrumu? Doğru ise windows 7 geri dönüş nasıl yapılır ? ayarlardan girip güncelleştirme ve güvenlikdeki  kurtarmada windows 7 geri dönüş yok 

rheagar rheagar (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Windows 10 u yükseltme ile geçtiyseniz ancak geri dönme özelliğini kullanabilirsiniz.Mesela Windows 7 den Windows 10'a geçiş yaptıysanız Windows 7 ye geri dönme özelliğini kullanabilirsiniz.Ancak Windows 10 yükseltmesinden sonra sıfırlama işlemi yaptıysanız veya Windows 10 bir usb veya dvd yardımıyla sıfırdan kurulum yaptıysanız geri dönme özelliğini kullanamazsınız.

    Diğer sorunuza "Windows 10'un crack yakalıyormuş " gelince, Windows 10 crack yakalamıyor veya bunun bir oyun cracki olduğunu anlamıyor.Yani Windows 10 oyunun crack dosyası var diye size oyun oynatmıyor gibi bir özelliği yok.Ancak Windows 10 ile beraber yerleşik olarak gelen Windows Defender virüs tarayıcısı oyunlar için kullandığınız crack tarzı yazılımları zararlı olarak gördüğünden engelliyor olabilir.Siz Windows Defender üzerinden engeli kaldırabilir ve oyununuzu rahatlıkla açabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      teşekkür ederim defender den halletmeye bakıyım bi

       

      rheagar rheagar (1)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol