Windows 10 korsan sürümden nasıl kurtulabilirim?

0

Merhaba, yaklasik 2 hafta once freedos notebook aldım geldiği gibi mahalle bilgisayarcisina götürüp windows 10 deneme sürümünü kurmasını istedim, deneme sürümü bitince çeşitli sitelerde satılan keylerden lisansli w10 kullanicisi olucaktım ama götürdüğüm bilgisayarcı kmspico denen bir program yüklemiş programı silmeme rağmen hala w10 korsan bir şekilde çalışmaya devam ediyor benden herhangi bir key talep etmiyor bu çok çeşitli sorunlara yol açıyor, nasıl kurtulabilirim?

sanssiz sanssiz (3)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Ya farurhenho'nun belirttiğin şekilde yeniden bir sistem formatı atarsın ve Windows 10'u -yasal lisansını / satın aldığın ürün anahtarını girerek- yeniden yüklersin.

    Yada mevcut sistemde "Hakkında" ve "Etkinleştirme" sayfalarından giderek yasal olmayan ürün anahtarı yerine yasal lisans ihtiva eden, yani yasal yollardan satın aldığın ürün anahtarını girerek değiştirirsin.Bu şekilde yasal olmayan ürün anahtarını iptal ederek sistemi yasal olaraj lisanslamış olursun, bu şekilde etkinleştirirsin.

    Ayarlar> Sistem> Hakkında

     

     

     

     "Ürün anahtarını değiştiririn veya Windows sürümünüzü yükseltin" satırını tıkladığında "Etkinleştirme" sayfası açılacaktır ve o sayfada "Ürün anahtarını değiştir" satırını tıklayarak açılan yeni pencerede "Ürün anahtarı" hanesine satın aldığın yeni ürün ahatarını girersin.

     

     

     

    Bunları yaptıktan sonra artık senin mevcut yüklü işletim sisteminin KMSPico crack ile falan bir alakası kalmaz yüklü sistem tamamen yasal hale gelir.

    Bunları yapabilmek hiçte zor değil. Belirttiğim yollardan giderek kolaylıkla yapabilirsin.

     

    Kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Verdiğiniz emeklere ne kadar teşekkür etsem az, hemen ürün anahtarı satın alıp uygulayacağım gösterdiğiniz yolları. Çok minnettarım. sanssiz 5 yıl önce
    • Abartma, sadece destek vermeye gayret ediyoruz. Kolay gelsin :) @sanssiz temmuz 5 yıl önce

    0

    Windows 10'un deneme sürümünü kurmana hiç gerek yoktu aslında. Kurulumu yaparken zaten Windows sana lisans soruyor o format ekranında. Oraya satın aldığın lisansı girdiğin zaman otomatikmen Windows 10 orijinal olurdu. Sen bilgisayarcıya satın aldığın lisansı verip "bu lisansla kur" deseydin yapabilirdi.

    KMSpico'yu kaldırmak tek başına yetmez. KMSpico bir kere Windows 10'u cracklemiştir ve artık Windows 10 ile hiçbir bağlantısı bulunmaz. Şimdi yeniden bilgisayara format atmalısın ve formatı atarken orada istenen yere satın aldığın lisans anahtarını girmen gerekir.

    Eğer doğru anladıysam istediğini yapabilmenin en iyi yolu bu.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • çok teşekkürler bilgilendirme için sanssiz 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol