Windows 10 kurarken ısınmadan dolayı kapandı

0

Bugün bilgisayarıma w7den w10a geçirirken ısınmadan kapandı. Bilgisayarın dosyalar kurulum için hazırlanıyor kısmında %58deyken kesinlikle ısınmadan dolayı kapandı. Çıldırdım. Şu anda tedirginim çünkü herhalde şu an bilgisayarı açtığımda beni ne karşılayacağını bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Belki de hiç açılmayacak

kemalsl kemalsl (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Kurulum tamamlanmadıysa bilgisayarın hala Windows 7'de kalmış olabilir. Bana sorarsan bilgisayarı açmalısın. Zaten bozulmuşsa her halükarda sıkıntı çıkacak. Kaybedeceğin bir şey yok..

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayarının ısınmadının sebebi termal macununun eski olmasındandır. Neden kapandı : Bilgisayarının işlemcisi çok ısınınca kendini korumaya alıyor ve kapanıyor. Sanırsam bilgisayarını güncellerken bilgisayarın aşırı ısındı ve otomatik olarak kendini korumaya aldı. Bu koruma her bilgisayarda var. 

      darkcrak darkcrak (5168)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Bilgisayarın ısınmadan dolayı kapandığını nasıl fark ettin? Bu konuda eminsen ortam ısısını düşürmeyi dene. Odanın klima olan bir yer varsa orada kurulum yap.  Daha sonra da mutlaka termal macun başta olmak üzere bilgisayar içindeki fanları kontrol et. Isınmadan dolayı kapanma hele ki kurulumda normal bir durum değildir. Kalıcı bir hasar oluştuğunu düşünmüyorum.  PCler CPUlar akıllıdır. Isıdan dolayı bir sorun oluşursa kendilerini korumak için sistemi kapatırlar.

        hakan hakan (15424)
        4 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol