Windows 10 kurdum, tekrar Windows 7 kuramıyorum

0

Win 10 u flaşa indirdim ve kuruluma hazır hale geldi.Biosdan UEFI aktive edip USB disk seçeneği ile kurdum.Fakat kullanıçlı gelmediğinden tekrar Win 7 ye dönmek istedim.Legacy aktif edip kurulum,Kurulacak sürücü seçimine geldiğinde,Win 10 kurulu diski biçimlendirmeme rağmen işlem yapmayıp izin vermiyor.Fakat aynı yöntem ile Win 10 kuruyor.

1-Bunun çözümü nedir?

2-Bazı işlemleri windows aktive edilmediği için kısıtlıyor. Yedekleme yaptığım Harici diskin içeriğine '' yönetici olsanız bile izin reddedildi''Hata mesajı ile giremedim.Win 7 de iken Açtığım oturum adı ile ve administrator olarak izin veremedim.(Win 7 kurulu diğer bilgisayar dahil) Bunu daha önce yanıtlamış bir arkadaşın yönlendirmesi ile çözdüm (cmd -yönetici olarak çalıştır-net user administrator /active:yes-Net user administrator şifreniz ) teşekkür ediyorum.

3- Mevcut  aktivasyon kodları ile aktivasyonu kabul etmedi.Aktve etmenin farklı yolu nedir?

cevdet06 cevdet06 (16)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Wind.Defender,indirme,Kurcalanma güvenliği.vs.devre dışı bıraktığım halde tüm indirmelerde tehdit algılanıp engellendi.Beni çok yordu.   Wind.10 digital Key alarak yükledim hemen orjinalleşip Problem çözüldü.

    cevdet06 cevdet06 (16)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Çözümü paylaştığın için teşekkür ederiz Cevdet alattin 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol