windows 10 mavi ekran

0

Bilgisayarım yavaş diye format attım w10 sorunsuz girdim oyunumu felan yükledim bu arada arkada w10 güncelleme çalışıyor ardından bi virüs buldu sildim kalıntıları için reset atmamı söyledi reset attım açılırken mavi ekran hatası geldi hata : Kişisel bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.yeniden başlatılacak diyor yeniden başlatılıyor fakat yine aynı hata neyapmam gerek ?

protegrus protegrus (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Virüslerle beraber bir (veya daha fazla) sistem dosyasının silinmiş olma ihtimali yüksek. Aynısı benimde başıma geldi birkaç gün önce.
    Ben Sistem Geri Yükleme yapmıştım düzelmişti, sizede yapmanızı öneririm başarılı olduğu takdirde gerçekten hayat kurtarıyor.

    Bilgisayarınızı tamamen kapatın öncelikle, kapattıktan sonra açma tuşuna bir defa basın

    Sistem logosu (veya Windows logosu) gelip alttaki şey dönmeye başlar başlamaz sistemi tekrar kapatın. Daha sonra tekrar açmaya çalıştığınızda bilgisayar otomatik onarıma girer. Bu durumda sırasıyla:

    Gelişmiş Seçenekler > Sorun Gider > tekrar Gelişmiş Seçenekler ve Sistem Geri Yükleme diyerek başlatabilirsiniz. Umarım işe yarar

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      format attığınız usb  yi takın bilgisayara power tuşuna 10 saniye basılı tutun bilgisayarı başlatın logo gözükünce biosa girin ileri tıklatın şimdi onarı tıklatın gelişmiş seçenekleri tıklatın burda sistem geri yükleme yapın ilk format attığınız saatlere geri donün Günceleştirmeyi tmamlayın gerekli dirverler yüklensin sorun ortadan kalkar

      candan candan (4301)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol