Windows 10 mining için RAM ve ekran kartı nasıl olmalı?

0

Selam hocam Ethereum vs Bitcoin haqqinda bilgi toplamak istiyorum. lutfen yardimci olursaniz sevinirim. Ben Ethereum vs Bitcoin hangi isletim sisteminde calisa bilirim? windowsda mi? linux ubuntuda mi? ve Bilgisayarimin rami ve ekran karti kac olmalidir? Para kazana bilirmiyim? 

proqram proqram (-7)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Yazdıklarından anladığım kadarıyla bilgili değilsin bu konularda. Bilgin yoksa hiç bulaşma derim boşa para harcamış olursun yazmışsınki hangi işletim sisteminde çalışır, RAM'i ekran kartı kaç GB olmak zorunda ? Bence uğraşma uzun uzun anlatmanın gereği yok burda.

    infinity infinity (402)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Siz anlatin hic olmasa bilgim olur lutfen. 

      proqram proqram (-7)
      4 yıl önce cevaplandı

        0

        Mining işi oldukça zorlaştı. Para kazanmak artık mümkün değil. En azından evde yapacaklarınla. RAM ne ekran kartı nasıl olmalı? Alabileceğin en güçlü ekran kartı ve maksimum ram olmalı. Ne kadar güç o kadar hızlı mining demek. Öyle spesifik bir şey yok. Ekran kartın işlemcin ne kadar güçlüyse bu iş o kadar kolay olur.  Para kazanır mısın? Bence kazanamazsın. Çünk bu iş anlamını yitirdi ve harcayacağın elektrik ve donanım kazandığından çok daha fazla olacak ve doğal olarak zarar edeceksin.

        Windows, Linux fark etmez. Hepsi için mining yazılımları var. Sadece olayın bitcoin mining olacaksa bunu niçin donanımlar var. ASIC Bitcoin Miners diye aratırsan göreceksin. Daha sonra bir pool yani havuza dahil olacaksın. Tüm bunlara değer mi? Bence değmez zarar edersin. Önceden karlı bir işti. Ama artık değil.

        hakan hakan (15424)
        4 yıl önce cevaplandı

        • Aynen. Arkadaşa yapmamasını öneriyorum. infinity 4 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol