Windows 10 nasıl yüklenir?

0

Windows 10 ISO dosyası nasıl indirilir? Windows 10 kurulumu için ISO dosyası USB belleğe nasıl yazdırılır? Windows 10 kurulumunda disk bölümleme nasıl yapılır? Windows 10 kurulumu için nelere ihtiyacım var? Windows 10 kurulumuna geçmeden neler yapmalıyım? Bilgisayarı nasıl formatlar ve Windows 10 kurarım? USB Bellekten Windows 10 nasıl kurulur?

alattin alattin (16984)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Bilgisayara sıfırdan Windows 10 nasıl kurulur, bilgisayara nasıl format atılır?

    bu çözüm video ile birlikte uygulanmalıdır. Detaylı tüm bilgi videoda mevcuttur.

    Windows 10 format atmadan önce ihtiyacınız olanlar:

    İşlemlere başlamadan önce şunları hazır etmelisiniz.

    Önemli: Eğer mevcut bir Windows kullanıyorsanız ve sorunlar yaşıyorsanız önerim format atmadan önce yani, Windows 10 kurulum işlemine geçmeden önce internete kablosuz bağlanıyorsanız Wi-Fi sürücüsü, Kablo ile bağlanıyorsanız Ağ Bağdaştırıcısı sürücüsünü indirin ve bunu başka bir USB bellekte saklı tutun. Windows 10 kurulumundan sonra düşük bir ihtimal de olsa Windows 10 wi-fi ya da ağ bağdaştırıcısını tanımayabilir. Bu durumda internete bağlanamaz ve sürücüleri indiremezsiniz.

    USB'yi bilgisayara taktıktan sonra açılış önceliğini ayarlamalısınız. Pek çok yeni bilgisayar bu işlemi otomatik yapar. Eğer bilgisayarda FREE DOS gibi bir sistem varsa ya da işletim sistemi yoksa otomatik olarak USB bellekten açılışı dener.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol