windows 10 pro usb ile nasıl format atılır

0

merheba arkadaşlar windows 10 pro usb ile nasıl format atılır youtube kanallarında izledim kimi kurulum işlemi bitince bilgisayar yeniden başlatılacak ekranı geldiğinde flash belleği çıkarın çıkarmazsanız kurulum ekranı tekrar gelir diyor windows 8/8.1 de olduğu gibi kimi kurulum bitince bilgisayar yeniden başlatılacak ekranı geldiğinde bilgisayar yeniden başlarken ilk adımda olduğu gibi biosa girip tekrar boot ediyor kimi kurulum bittikten sonra usbyi çıkarın demiyor kafam karıştı  en iyisi uzmanım.net ailesine sorim en iyisini buradaki arkadaşlar bilir dedim

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sana daha önce çıkarsanda olur cikarmasanda demiştik ama anlamamışsın. Çıkarmazsan kurulumdayken yeniden başlama sırasinda herhangi bir müdahale olmazsa (klavye ve mouse kullanmazsan) kurulum kaldığı yerden devam eder.

    Ayrıca bunları sormaya ihtiyaç hissetmeyerek kendin tecrübe eder ve öğrenebilirsin. Bu hiçte zor olmaz ve sana çok zaman kaybettirmez (Buralarda sorarak cevap beklemek daha fazla zaman kaybı oluyor).

    Ve Windows 10 Pro yüklemek diger işletim sistemlerini yuklemekten temel prensipleri ve genel yollari itibariyle farklı olmaz. Bütün Windows'lar benzer yollardan gidilerek kurulur.

     

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol