Windows 10'u güncellemeye çalıştığım zaman "cihazınız tam olarak değil hatası"

0

Windows 10 2004 sürümü geldi ve ben cihazımı güncellemek istiyorum fakat bilgisayarımı güncelleyemiyorum çünkü cihazınız tam olarak değil hatası veriyor alttaki resimdeki gibi oysaki bilgisayarımı sürekli güncel tutuyorum tüm uygulamaları vs. her şeyi güncel tutuyorum hatta güncelleme geldiği gibi direk olarak güncelliyorum şu ana kadar bu hatayı almamıştım ama bu hatayı almaya başladım tabii 2004 güncellemesi geldikten sonra.

Ayrıca microsoft'un sitesinden güncelleme aracını indirdim ve kurulum başladı fakat %99 da takılı kaldı 2 gündür %99'da hiç ilerlemiyor hatta ilerlemiyor diye işlemi başa sardım tüm her şeyi sildim tekrar denedim tabii güncellemek için indirdiği programları ama hiç bir faydası olmadı. Son olarak aynı özelliklere sahip olan arkadaşımda bu sorun yok yani bilgisayarımızın ekran kartı ve işlemcisi aynı özelliklere sahip.

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bende de böyle diyor endişelenecek bir şey yok, bekleyeceğiz. Sisteminizin güncel olduğundan emin olun, Chipset, BIOS, Ekran kartı driverı gibi. Windows 10 şuan sadece belirli kullanıcılara 2004 güncellemesini yayıyor beklemeliyiz. 2004 sürümü şuan sorunlu zaten geçseniz bile geçmemenizi öneririm, bu sorunları giderdikten sonra geçebilirsiniz.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu sorun genel ayrıca bu sorunu yaşayanlar Microsoft'un resmi sitesinden windows güncelleme programı ile güncelleye bilirler fakat güncellemeyi yaparken antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Bu 2004 güncellemesi ile bilgisayarınızda fps artışı ve hızlanma görebilirsiniz. Bu hatayı bende alıyordum fakat güncelledim hiç bir sorun yok bilgisayarımda hatta hızlanma var bana sorarsanız güncelleyin fakat güncellemeden önce ekran kartınızı güncelleyin eğer çok fazla eski ise sürümü. 

      darkcrak darkcrak (5168)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol