Windows 10 ücretsiz yükseltmesi devam ediyor mu? (Ücretsiz Yükseltme Aracı)

1

Windows 10 Ücretsiz Yükseltmesi devam ediyor mu?

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 işletim sistemli bilgisayar kullanıyorum.Windows 10 ücretsiz yükseltmesi hâlen devam ediyor mu?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Güncelleme: 07 Temmuz 2019 

    Aşağıdaki ücretsiz güncelleme linki artık işe yaramıyor.Bir zamanlar ücretsiz olarak yükseltebildiğimiz Windows 10 için artık ücret vermek durumundayız.İsterseniz buradaki linke tıklayarak Windows 10'u indirebilirsiniz.

     

    Bilindiği gibi Microsoft Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1 işletim sistemi kullanıcılarını Windows 10'a hiçbir ücret istemeden yükseltimesine izin veriyordu.Ancak 29 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Resmi olarak Windows 10 ücretsiz Yükseltmesi sona erdi.Bu durumda Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1 kullanıcıları Windows Update üzerinden Windows 10 yükseltmesini göremediler.Ancak Microsoft hâlen Windows 10 yükseltmesine izin verdiği bir bölüm bulunuyor.Hali hazırda bende Bugün itibariyle Windows 8.1 bilgisayarımı bu araç ile Windows 10 a yükseltmeye başladım.

    Microsoft Assistive Technologies kullanıcıları için Windows 10 yükseltmesini kapatmadı.Bu sayede sizde bu açıktan faydalanarak Windows 10 ücretsiz güncelleştirmesini yükleyebilirsiniz. Assistive Technologies Türkçe olarak yardımcı araçlar anlamına geliyor ve bu araçlar engelli bireylerin Windows 10 kullanmalarını kolaylaştırıyor.Bu yüzden Microsoft  Assistive Technologies için Windows 10 yükseltmesini halen açık tutuyor.

    Windows 10 Ücretsiz Yükseltme için aşağıdaki adımları takip edin;

    1. Buraya tıklayın ve Windows 10 yükseltme sayfasına gidin.
    2. Açılan Ekrandan Upgrade Now butonuna tıklayın.
    3. Şimdi bilgisayarınıza Windows10Upgrade24074.exe isminde bir dosya inecek.
    4. Dosya inmesinin ardından Windows10Upgrade24074.exe çift tıklayın ve açılan pencereden yönergeleri takip edin.
    5. Yönergeleri takip ederek Windwos 10 yükselt butonuna bastığınızda Windows 10 otomatik olarak indirilecek ve bilgisayarınız yükseltilecektir.

     

     

    Ekleme: 13 Şubat 2017

    Bilgisayar Windows10Upgrade24074.exe dosyası ile Windows 8.1 sürümünden Windows 10 sürümüne başarı ile güncelleştirildi.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

    • Seni tebrik ediyorum @ismailsarp , güzel bir keşifte bulunmuş yada farkına varmışsın. Zira yükseltme hususunda birçok kullanıcı geç kaldıkları ve fırsat kaçırdıkları için hem pişman olmuş hem muzdaripti. Bu yeni fırsatı iyi duyurmak lazım temmuz 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol