Windows 10'un ilk büyük güncellemesiyle Microsoft, ne gibi yenilikler planlıyor ve bu güncelleme ne zaman/hangi tarihte yapılacak?

0

Windows 10'un ilk büyük güncellemesiyle Microsoft, ne gibi yenilikler planlıyor ve bu güncelleme ne zaman/hangi tarihte yapılacak?

temmuz temmuz (12505)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 10 sadece birkaç gün içersinde resmi olarak piyasaya sürülecek. Yazılım devi Microsoft şimdiden işletim sisteminin ilk büyük güncellemesi üzerine çalışıyor.

    Threshold wave 2 ismindeki güncellemenin, Windows 10'un piyasaya sürülmesinden sonra, güncel takvime göre Ekim ayında sunulması planlanıyor. Microsoft, bu güncellemeye Windows 10 için performans optimizasyonu ve diğer düzeltmeleri dahil etmeyi planlıyor. Şirketin birincil hedefi işletim sistemi için performans optimizasyonu sağlayarak Windows 10'u daha stabil hale getirmek. Bu nedenle yeni özellik entegrasyonu ile ilgili herhangi bir çalışma düşünülmüyor.

    Bilmeyenler için; Windows 10'un kod adı Threshold'dur. Bu nedenle yeni güncellemenin ismi "Windows Threshold wave 2" olarak tanımlandı. Bu güncelleme işletim sisteminin ismini Windows 10.1 olarak değiştirmeyecek, güncelleme sonrası yine Windows 10 olarak kalacak.

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    • hocam benim sorumada bakarmısınız tşk efsaneemrahylz 8 yıl önce
    • Cevapladım, bakabilirsin. :) temmuz 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol