Windows 10 Uyku Modundan Çıkarken "Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı" Hatası

0

Windows 10 Pro 1903 kullanmaktayım. Bilgisayarım uyku modundayken bilgisayarımı uyandırmak için güç tuşuna bastığımda ekran 2-3 dakika boyunca siyah kalıyor, ardından meşhur "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı." hatasını alıyorum. Bilgiler toplanıyor yüzdesi 100 olunca bilgisayar yeniden başlıyor ve Windows sorunsuz şekilde boot ediyor. Bu problemin kaynağı nedir, nasıl çözülür? 

alijem alijem (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    1

    Problemin kaynağı Windows 10'un ta kendisi. Mesela @alattin'in bilgisayarına Windows 10 1903 sürümü yükseltme yoluyla katiyen yüklenmiyor. Aynı "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" hatası alıyor o da. Windows 10 1903 sürümü maalesef problemli, bir sonraki büyük güncellemede umarım düzeltirler.

     

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 10 Pro 1903 kesinlikle sorunlu bir sürüm. Dell Vostro laptop her yükseltmede mavi ekran veriyor. 10 defa filan denemişimdir. Denenecek her yolu denediğimi düşünüyorum. En son temiz yükleme kaldı. Fakat bunu da yapmak istemiyorum. Bir tomar iş çıkacak.

      Eğer senin için sorun değilse format atıp yüklemeyi deneyebilirsin. Çünkü sorunu bulmaya çalışmak daha fazla vakit alıyor.

      alattin alattin (16984)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol