Windows 10 Yüklemeli miyim ?

0

Arkadaşlar hepimizinde bildiği üzere 29 TEMMUZ ÇARŞAMBA günü Microsoft'un bizlere sunmuş olduğu WİNDOWS 10 işletim sistemi yayınlanması ile birlikte anında bütün dünyayı sallayan ve hızla kullanıcı kitlesine sahip oldu. (olmaya da devam edecek) bazı arkadaşlarımız WİNDOWS 10 işletim sistemini gerek bildirimin gelmesiyle gerek internet üzerinden indirmeye başladı. Ben de sizler gibi uzun bir süredir 'WİNDOWS 10 ÇIKSA DA KULLANMAYA BAŞLASAK' gibi cümleler sık sık kuruyordum ancak WİNDOWS 10 çıktı ama sık sık hatalarla karşılaşırmıyım düşüncesini içimden bir türlü atamadım. Acaba WİNDOWS 10 işletim sistemini şimdi yahut daha sonra kurmaya kalkarsam yukarıda da belirttiğim gibi hatalarla karşılaşır mıyım ? (işletim sistemimizin çıktığı ilk günlerde de bir çok kullanıcımız 'bir şey oldu' isminde ki farklı ve çözümü olmayan bir virüs ile karşılaştığı herkez tarafından bilinmekte) yoksa WİNDOWS 10 tam oturuncaya kadar (hatalar varsa giderilip daha temiz bir hale varıncaya kadar) beklemeli miyim ? Açıkçası benim içimden 2. seçeneği uygulamak geldi ama yine de sizin görüşlerinizi almak benim için tercih etmek konusunda daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim...

selcukulusal selcukulusal (32)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

       Merhaba, 
     Windows 10 yükleyerek gözünüze çarpan hataları geri bildirim ile Microsoft'a gönderirseniz bir sonraki güncellemede büyük oranda çözülecektir. Bu sayede sizin gibi düşünenler de o zaman kullanmakta tereddüt etmez. Hem size çok büyük bir sıkıntı yaratacak bir hata ile karşılaşırsanız önceden kullandığınız sürümü geri yükleyebilirsiniz. Hataların düzeltilmesi ve herkesin temiz bir işletim sistemi kullanabilmesi için Windows 10 kullanarak katkıda bulunabilirsiniz.

    sempiternal sempiternal (26)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 10 kurmalı mıyım?

      Burada kritik soru şu: bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsunuz? Eğer iş amaçlı kullanıyorsanız o zaman bir miktar beklemekte fayda var.

      Windows 10 pek çok kullanıcıda sorunsuz çalışıyor. Fakat bu sizde sorun çıkartmayacak anlamına gelmez.

      Bilgisayarı oyun için kullanıyorsanız, üzerinde pek çok yüklü programınız yoksa o zaman Windows 10'a geçebilirsiniz.

      Mesela ben ev bilgisayarını Windows 10'a geçirdim. Fakat çalışma için kullandıpım laptopda bir süre daha bekleyeceğim.

      cemkara cemkara (4215)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol