Windows 10 Yükseltme başarısız Windows Uptade kısmında

0

Windows Uptade kısmında, Windows 10 Home başarısız yazıyor. Neden böyle olabilir ? Birde C diskimde Windows $ falan filan diye bir şey olmuşmuş. Bunu araştırdım ve Windows 10'muş galiba o falan filan.

Şimdi ne yapmam gerekiyor ? Uptade başarılımı ? inmiş galibada ondan dedim.

xthehitman xthehitman (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Çok uzattın xthehitman, Windows 10 download'ı başarısız ise bir daha el ile download et. Bunun için Güncellemeleri Denetle düğmesine tıklayacaksın.

    Ama daha önce Güncellemedeki problemi düzeltmen gerekebilir:

    WindowsUpdateDiagnostic (tıkla, download et ve çalıştır)

    Bunu tamalandıktan sonra Güncellemeleri denetlersin, Windows 10 güncellemesi downloada hazır olarak yeniden görünecektir ve sen güncelleyi tıklayarak download'ı başlatacaksın. Download bu defa başarıyla tamamlanırsa güncelleme uygulaması sana güncellemeyi (yani Windows 10 kurulumunu) başlatacakmısın yoksa sonramı diye soracaktır. Sen hiç beklemezsin, güncelle komutuyla hemen kurulumu başlatırsın.

    Eğer yine güncellleme veya download başarısız olursa üstte anlattıklarımı tekrar uygularsın. Artık buralarda hiç sorma. Başarılı olana kadar tekrarla, devam et.

    Eğer Windows Update kanallından tekrarlara rağmen sonuç alamazsan, update yolundan vazgeçersin, alttaki uygulama ile Windows 10 yükseltmesi yaparsın. Sonuç olarak aynı şey, birşey farketmez (Sana daha öncede bu çözümü göstermiştim).

    Windows 10 yükseltmesi veya USB üzerinden yeni kurulum nasıl yapılır? (tıkla) 

     

    Not: Yükseltme yapmak istediğine göre kırmızı okun gösterdiğini seçmelisin.

    Dikkat: İkinci metod ile Windows 10 yükseltmesi sonunda işletim sisteminin kendiliğinden etkin (yani lisanslı) olacağından emin değilim. Belki..

    Kolay gelsin.

     

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol