Windows 10 yükseltmesi yaptım ve geri Windows 7'ye dönmek istiyorum

0

Bilgisayarımı Windows 10'a yükselttim ve bundan pişman olduğum için eski işletim sistemim olan Windows 7'ye dönmek istiyorum, ama setup.exe dosyasını açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Bunun çözümünü söylerseniz çok sevinirim.

berkzekakupu berkzekakupu (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarınızda Windows 10 varken bir alt işletim sistemini setup dosyasına çift tıklayarak kuramassınız. ISO dosyasını öncelikle en az 4 GB'lık bir USB'ye yazdırın, daha sonra format mantığı ile Windows 7'yi kurun. Bu şekilde yapabilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Teşşekür Ederim berkzekakupu 6 yıl önce
    • Nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız yardımcı olabilirim, profilimdeki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz @berkzekakupu omercik 6 yıl önce

    0

    İleri bir işletim sistemi yüklü PC'de daha eski işletim sistemi sürümlerine ait setup dosyaları çalışmaz ve bu yoldan eski işletim sistemi geri yüklenemez.

    Windows 10 işletim sisteminden vazgeçip Windows 7 işletim sistemi geri yüklenmek isteniyorsa bunu ya PC'nin başlangıcında ön yükleme sonrası format yolu ile yaparsın;

    Format nasıl atılır ? (tıkla)

    Yada (Windows 10 işletim sistemine geçilmesi eski işletim sisteminden yükseltme yolu ile gerçekleştirildiyse) alt linkte anlatıldığı şekilde  ve herhangi bir yükleme medyasına ihtiyaç olmadan yapılır:

    Windows 10'dan Windows 8 veya Windows 7'ye Nasıl Geri Dönerim? (tıkla)

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol