Windows 11 çıkacak mı? Windows 11 ne zaman çıkacak?

0

Windows 10 çıktı fakat Windows 11 halen daha çıkmadı benim bildiğim windows 2 senede bir bir sürüm yükseliyordu fakat kaç sene oldu halen daha Windows 11 den haber bile yok. Bazı kaynaklar windows 11 in çıkacağını diyor bazı kaynaklar da Windows 11 yerine Windows 12 nin çıkacağını diyor .Google üzerinde bazı linklerde Windows 11'i indirmemiz için iso dosyaları var onlar güvenli mi.

Windows 11 çıkacak mı?

Windows 11 çıkarsa ne zaman çıkacak?

Windows 10 üzerinden mi geliştirilecek

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Windows 10 Daha uzun bir süre aktifliğini sürdürecek. Microsofttan henüz açıklama gelmedi ve W11 çıkacağı konusunda söyleyecek pek bir şey yok ancak Windows 11 linux çekirdeğini kullanackmış bazı kullanıcılar bunu söylüyor tam net değil.

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 11 çıkacak mı?

      Microsoft'un windows 11 çıkartacağı şu anda belli değil fakat çıkartmayacak diye bilirim. Windows 10 üzerinde geliştirmeler yapıyorlar ve windows 10'un üzerinden yürümeyi planlıyorlar.

      İnternet'de Windows 11'i indirmemiz için iso dosyaları var bunlar güvenli mi?

      Windows 11 çıksaydı ilk olarak Microsoft'un sitesinden duyurulurdu ve Microsoft'un sitesinde indirme linki olurdu daha çıkmadığı için de internet de bulunan iso dosyaları güvenli değil.

      Windows 11 çıkarsa ne zaman çıkacak?

      Henüz bir bilgi yok Windows 11 çıkmayacak Windows 10 son sürüm fakat Windows 10'un üzerinden güncellemeler gelecek ve Windows 10'un üzerinden geliştirmeler yapılacak.

      Windows 10 üzerinden mi geliştirilecek?

      Windows 10 geçen sene yayınadığı 1903 sürümünde bir çok uygulamanın teması değişmişti ve geliştirmeler yapılmıştı bu da Windows 11'in çıkmayacağını gösteriyor diye bilirim. Kısacası Windows 10 üzerinden bütün işlemler yapılacak yani Güvenlik güncellemeleri,Performans güncellemeleri ve uygulama görünüşleri vb.

      darkcrak darkcrak (5168)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol