Windows 2. İşletim Sistemini Kurup Ekran Kartını Güncellemek?

0

Merhabalar dün benzer bir soru sormuştum kısacası şöyle; ekran kartım win10 u desteklemiyor, bu yüzden güncellenmiyor (en güncel sürüm yüklü diyor) bu yüzden de programlarda hata veriyor. Win7 de güncelleniyordu ve şuan ben Win10 kullanıyorum, önceki sorum sanal makinede Win7 çalıştırıp güncelleyebilir miyim idi. Başka forumlarda olumsuz cevap aldım şimdiki sorum ise; Win10 nun yanına başka bir diske yani 2. işletim sistemi olarak Win7 kursam, o sistemde ekran kartı driverini güncelleyebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim :)

murphyz murphyz (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Farklı bir diske veya aynı diskin farklı bir bölümüne ( Örneğin D:\ ) bölümüne Windows 7 işletim sistemini yükleyebilir ve söylediğinizi yapabilirsiniz.

    Sanal işletim sistemi ile söylediğinizi yapamayacaksınız. Sanal işletim sistemi sanal ekran kartı üzerinden çalışacaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      PC'ye yüklemek istediğin ikinci işletim sistemi mevcut (yüklü) olandan daha eski bir sürüm olduğu için eski olan sürümün yüklenmesi gerceklesemeyebilir, sistem eski sürümün yüklenmesini engelleyebilir (Böyle bir durumda durumu açıklayan bir hata mesajı cikar).

      Denemesine dene istersen, bir kaybın olmaz. Hata ile karşılaşırsan vazgeçersin. 

      Böyle problemlerle karşılaşmamak için çoklu sistem yuklemelerinde PC'lere ilk olarak eski surum, daha sonra yeni ve ileri sürüm yüklenir. 

       

      temmuz temmuz (12505)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol