Windows 7 Güvenlik Desteği ne zaman sona erecek?

    Toplam 1 Cevap


    0

    Windows 7, Windows XP den sonra sevilen ve en çok tutulan işletim sistemi oldu.Bu yüzden kullanıcılar sıklıkla kullanmaya devam edebiliyorlar.Bazı haberlerde Windows 7 hakkında destek bitti gibi bilgiler paylaşılıyor.Ancak bu haberler Windows 7 nin tamamen köşeye atıldığı anlamına gelmiyorlar.Microsoft 2 türlü desteği işletim sistemilerine veriyor.Bunlar Özellik,paket ve iyileştirme Güncelleştirmesi ve Güvenlik Güncelleştirmeleri.

    Windows 7 nin özellik desteği 13 Ocak 2015 tarihinde kesilmişti.Yani bu tarihten sonra Windows 7 artık olduğu gibi bırakılacak ve üzerine ek bir iyileştirme sunulmayacak.

    Windows 7 nin güvenlik desteği ise 14 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.Yani Windows 7 kullanıcıları 2020'ye kadar güvenlik sorunu yaşamadan kullanabilirler.

    Windows 7 den sonra daha üst bir işletim sistemine terfi etmek isteyenler, Windows 10 kullanabilirler.Windows 10 hem Windows 7 hem de Windows 8 den izler barındırıyor.Bi açıdan Windows 7 nin hızını ve kullanışlığını Windows 8'nde görselliğini alıyor.İkisinin arasında güzel bir işletim sistemi sunuyor.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol