WİNDOWS 8.1 AMD ( ATI) EKRAN KARTI SORUNU

0

Öncelikle herkese merhaba. Ben geçenlerde Windows 7 64 bit bilgisayarımı Windows 8.1 pro sürümüne geçirdim. İlk önce sorun yoktu.Sonraki gün bilgisayarımı açtım ve oyun oynadım . Tam oyun oynarken bilgisayar aniden kapandı. Açtığımda windows başlatılamadı diye hata verdi . Bende bilgisayarımı yeniledim. Bilgisayar açıldı ancak bu sefer ekran kartı sorun çıkardı. Intel oluyor ancak ATI ekran kartı tam yüklenecekken ekran kararıyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Bilgisayarı yeniden açtığımda 20-30 saniye sonra ekran kararıyor ve yeniden başlatılıyor. ATI'yi ne zaman yüklemeye kalksam daha yüklenmden ekran kararıyor ve yeniden başlatılıyor. Çözümü nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar özellikleri: Windows 8.1 pro İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 cpu M460 @2.53 ghz 2.53 GHz

Yüklü bellek RAM: 3gb ( 2,86 gb kullanılabilir)

Sistem Türü : 64 bit işletim sistemi

HP G62 b29-et

 

enes7534 enes7534 (13)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Oyun oynarken aniden kapanma ve daha sonra yüklerken bilgisayarın yeniden başlaması bana biraz donanımsal sorun gibi gözüktü.Umarım öyle değildir.

    Birde şu şekilde deneyin.Laptob kullandığınızdan ekran kartınız windows update üzerinden de güncellenebiliyor.(Nvidia modellerde böyleydi).

    Bu yüzden Driver indirmeden tüm güncellemeleri eksiksiz yapın.Intel ekran kartınız otomatik olarak yüklenecektir.Güncleleme de Amd Driver gözüküyorsa bir de bu şekilde güncellemeyi deneyiniz.

    Tüm güncellemeyi yaptıktan sonra gözükmediği taktirde modelinize göre Amd Driverinin en son güncellemesini Şu adresten indirerek tekrar yüklemeyi deneyiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Ekran kartın yanmış yada yüklediğin bir driverde sorun olabilir

      kullanici175423 kullanici175423 (3)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol