Windows 8.1 güncelleme sorunu

0

Bilgisayarım windows 8. Ben bilgisayarımı windows 8.1'e güncellemek istiyorum. Bundan önce windows update den gereklı tum güncelleştirmeleri yükledım. Sonrada magazaya girip windows 8.1 e güncellemeye tıklıyorum indırme %50 ye kadar oluyor sonrasında hata veriyor. 3-4 defa denedim hep bu hatayı veriyor.
Aldığım hata kodu  0x8007003 .

deathswat deathswat (17)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Denetim masasında windows update sorun gidericisini kullanın işe yaramazsa;

    Komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu dene sonra da bu adresi deneyin:

    METRO MENÜ (MAĞAZA BİLEŞENİ) ONARMA

    yusufbozar yusufbozar (348)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Yusufbozarın çözüm için belirttiklerini denedinmi? Bunları yazmalısınki vaziyete göre yeni ve farklı çözüm tavsiyeleri alabilesin. Yoksa boşa bekleyebilir ve bir süre sonra aynı konuyu yeniden açmak ihtiyaçlarına girebilirsin.

      Yusufbozarınkilere ilavaeten (onlar çözüm sağlamadıysa) disk denetlemesi (chkdsk) ve "Sistem dosyalarını temizle" seçeneği ile disk temizliği denenebilir. Birde elektrik/güç bağlantısını kısa bir süre tamamen kesmek (Desktop ise fişi çekmek, laptop ise adaptörsüz ve pilsiz hale getirmek şeklinde), bu halde güç düğmesine birkaç defa basmak, ondan sonra yeniden güç bağlantısı sağlayarak denemek işe yarayabilir.

      Not: Hata kodu 0x8007003 "Sistem belirtilen yolu bulamıyor"u ifade eder. İnternet bağlantısında veya karşıdaki serverlerde geçici bir problemde buna sebep olabilir ama yeni denemeler yapmak için geçmişin temizlenmesi ve diğer düzeltmelerde gerekmektedir. Bu sebeple yaptığımız çözüm tavsiyeleri yine geçerlidir ve önemlidir.

       

      temmuz temmuz (12505)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol