Windows 8.1 Hızlı Başlatma Sorunu

0

Merhaba! Bilgisayarımı kapattığım halde çalışmaya devam ediyor. Bu sorunu önceki zamanlarda güç seçeneklerinden hızlı başlat seçeneğini kaldırarak çözmüştüm. Ama artık o da fayda etmiyor. Hızlı başlat seçili olmadığı halde bilgisayarım kapanmıyor. Ayrıca kapattıktan sonra tekrar açamıyorum. Power tuşuna basıp kapatabiiyorum sadece. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

chonegha chonegha (8)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    İlgin için teşekkür ederim ama bu cevap yardımcı olmadı. Dediğini yapsam bile bilgisayar kapanmıyor. Ayrıca ben zaten hızlı başlatı kapatmak istiyorum. Bilgisayarımın hdd'sini ssd ile değiştirdim. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

    **********************************************************************************************************************

    Güç seçeneklerinden kapağı kapattığımda kapat seçeneğini işaretledim. Şimdilik bu şekilde hallettim. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

    chonegha chonegha (8)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Öncelikle Attığım Resim Gibi Yapmalısın Sana Yoluda Yazim Denetim Masası>Güç Seçenekleri>Açılan Yerde Sol Tarafta Uyanırken Parola Gerektir>Sonra Yine Açılan Yerde Daire İçine Aldığım Şu anda kullanılmayan ayarları değiştire Tıkla Ve Son İşlemde Hızlı başlatmayı aç(önerilen) Yazının Sol Tarafındaki Kutucuk Seçili Degilse Seç Ve Değişiklikleri kaydede Tıklayıp Sorunun Çözülmüş Olur Geçmiş Olsun 

      efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol