windows 8 metro arayüzünde uygulamalar bölümünde bazı programlar çıkmıyor

0

selamun aleyküm windows 8 kullanıcıları benim şöyle bir sorunum var fareyi sağ üst köşeye çekiyorum araya tıklıyorum windows defender yazıyorum uygulamalarda çıkmıyor ayarlarda çıkıyor daha önce böyle degildi bu sorunu nasıl düzeltebilirim resimdeki gibi

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    CMD Komut istemini Yönetici Olarak Çalıştır seçimiyle aç ve arabirimde sfc /scannow komutunu çalıştır (komutu yaz ve enter'la).

    Problem düzelmezse;

    C:\Users\Kullanıcı adı (bilgisayardaki)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools parametresinde Windows Defender kısayolu olup olmadığına bak ve eğer yoksa C:\Program Files\Windows Defender klasöründe MSASCui dosyasının kısayolunu alarak bu kısayolun ismini Windows Defender olarak değiştirerek  C:\Users\Kullanıcı adı (bilgisayardaki)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools veya C:\Users\Kullanıcı adı (bilgisayardaki)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Windows Sistemi klasörüne taşı (Kopyalayıp veya kesip yapıştır. Önemli Not:Parametrelerdeki klasörlere ulaşabilmek için gizli dosyaları görünür hale getirmek gerekir).

    temmuz temmuz (12505)
    8 yıl önce cevaplandı

    0

    Senin bilgisayarına anladığım kadarıyla zararlı yazılım girmiş. Windows defenderın çalışıyorsa tam bir tarama yapmayı deneyebilirsin. Ya da Malwarebytes Anti-Malware 2.1.6.1022 (Windows) buradan indirebilirsin. Buradan da tam sürüme çevirebilirsin. Tam bir tarama yapmanı öneririm.

    yusufbozar yusufbozar (348)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Arkadaşım sen her soruma iç karartıcı cevaplar yazmak zorundasmisin efsaneemrahylz 8 yıl önce
    • Valla microsofttan başlayarak birçok sitede bu iç karartıcı cevaplar yazılmış. Beğenmiyorsan uygulama zorlamı be. yusufbozar 8 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol